Остался лажовым круг на пересечении Свободы и Светлицкого. Если ехать со стороны Континента, то уже есть знак кругового движения и все, приоритетов нет, но те кто едет с противоположной стороны со светофора - привыкли топить на свой зеленый...
Вчора їздив по справах в ЖК "Варшавський" і проїзжав коло Правди-Порика так мене обфафакали, обматюкали ще й мабуть побить хотіли бо я, дурень, став пропускать тих що на колі і це при висячих новеньких знаках. Ті, що їхали по колу просто були шоковані моїм "героїчним" поступком і не могли зрозуміти чому я їх пропускаю?! Висновок один-на знаки ніхто не дивиться і майже всі їздять "на автоматі"?!
solnok 08.10.2018 12:08 пишет: Вчора їздив по справах в ЖК "Варшавський" і проїзжав коло Правди-Порика так мене обфафакали, обматюкали ще й мабуть побить хотіли бо я, дурень, став пропускать тих що на колі і це при висячих новеньких знаках. Ті, що їхали по колу просто були шоковані моїм "героїчним" поступком і не могли зрозуміти чому я їх пропускаю?! Висновок один-на знаки ніхто не дивиться і майже всі їздять "на автоматі"?!
я в таких випадках піднімаю руку і показую оленям заднім на знаки... деяким навіть таким чином не доходить...але деякі дякують та вибачаються!
З 6-ти авто на колі двоє вже знало "ситуацію" або дивились на знаки і проїхали як потрібно, і якби сталося ДТП то щоб я сказав поліціонерам в своє оправдання?