Решил тут на зиму поднять передок (задок уже поднял) это что-б меньше соли до донища доставало : . Взял прокладки, но при установке их возник вопрос: нужно ли снимать (разбирать) аммортизатор?
Маю на увазі піднімання машини. Але я, в ті часи, коли їздив на лижі на машинці, заїхавши в заглибоку колію, пропоров бак. Якщо людина часто по таких дорогах катається зимою, то в підйомі якийсь сенс є. Хоч я би цього, звісно, не робив. Тоді вже ниву краще взяти.
Якщо перефразувати відому фразу Жиглова, то мажна сказати, що інші машини не манше зубил задирають Я бачив і 05, і 04, і Опелі, і Вагени, і навіть Мерси!!!
Re: Мені здається що власник автомобіля сам не знає чого хоче (+)
[Re: NetGuy] 11 октября 2002 в 02:56
Машина в нього ТАЗ21093 93-го року . Антікор зроблений всюди, стоять підкрилки. Я йому казав що після піднімання автомобіль стане гірше повороти проходити (він і зараз іх погано проходить: сташений крен на не великій швидкості ), але мені здається що тільки в вас вийде його перевпевнити.
Само собою, що в піднятої машини центр мас вищий і крени будуть більші. Само собою, що, як казав вже Ігор Костів, ШРУС-и будуть зношуватись більше. Само собою, що в різкому повороті можна навіть клин ШРУС-а зловити. Само собою, що через вищу посадку можна і кульбіт зробити. Коротше кажучи - повна дурня.