autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Какой почтовый адрес Киевэнерго?

El Erizo | Hombre Rayo **
20 июля 2018 в 18:46
Сабж. Надо написать им письмо, но непонятно, площадь Франка 5, как указано в договоре с ними - это реальный адрес, по которому получают корреспонденцию?
VP_Son | V.I.P *
Re: Какой почтовый адрес Киевэнерго?
[Re: El Erizo] 20 июля 2018 в 18:54
Реальний. Але не факт, що отримають і не факт, що дадуть відповідь.
"01001, м. Київ пл. І.Франко, 5"
Пишіть з описом вкладення.
[Re: VP_Son] 20 июля 2018 в 19:05
VP_Son 20.07.2018 18:54 пишет:

Реальний.

Дякую!

VP_Son 20.07.2018 18:54 пишет:

Але не факт, що отримають і не факт, що дадуть відповідь.

Мені так навіть краще - відразу відправлю кілотонну скарг по всіх інстанціях виключно на підставі відмови від листування, а навіть не суті звернення, бо воно прямо суперечить закону "Про звернення громадян". А далі по другому колу вже по суті звернення.
VP_Son | V.I.P *
[Re: El Erizo] 20 июля 2018 в 19:09
Скарги їм до одного місця. Вже проходив.
Лише до суду.
"Лупайте сю скалу!"
[Re: VP_Son] 20 июля 2018 в 19:19
От й збираю матеріал для суду, якщо до нього дійде. Я ж маю попервах надати заяви про щось, чого від них хочу, та сповістити, що відмовляюсь сплачувати за начебто неправомірно нараховане. То чим більше листування, то й краще. Бо навіть якщо на листи не відповідатимуть, в мене є підстава перестати сплачувати - я їх сповістив, але вони нічого не відповіли, то наче згодні, а якщо вони самі подадуть до суду, то в мене вже будуть папірці, якими можна легко прикритись. Хоча дуже сумніваюсь, що вони почнуть першими щось від мене вимагати по фіктивних боргах, бо справа не дуже перспективна.
VP_Son | V.I.P *
[Re: El Erizo] 20 июля 2018 в 19:28
То Ви мабуть мало справи мали з нашою судовою системою.
Але перший крок вірний.
А от далі - даремно.
Скарг не потрібно, просто втрата часу. Одразу до суду.
Успіхів.
[Re: VP_Son] 20 июля 2018 в 20:33
Почув. Дякую!
sashkaa | V.I.P **
[Re: El Erizo] 20 июля 2018 в 20:38
UT7UX 20.07.2018 20:33 пишет:

Почув. Дякую!

Опалення? В нас півдому з ними скоро судитися будуть. Вони вже навіть погрожують
[Re: sashkaa] 20 июля 2018 в 20:46
sashkaa 20.07.2018 20:38 пишет:

Опалення? В нас півдому з ними скоро судитися будуть. Вони вже навіть погрожують

Опалення в першу чергу, але ще й до купи гаряче водопостачання. То була моя хиба - в мене, як й в усіх, бойлер, й треба було заглушити гаряче водопостачання взагалі, бо тепер вони все одно нараховують якесь споживання й за нього нараховують якісь борги, а прийняти фактичні показники лічильників відмовляються, бо вони менші, ніж там самі собі вигадали.
julson | IesuiT *
[Re: El Erizo] 20 июля 2018 в 20:57
UT7UX 20.07.2018 20:46 пишет:

треба було заглушити гаряче водопостачання взагалі,

заглушить мало. нужно было им нули каждый месяц подавать
Apec | Достоевский **
[Re: julson] 20 июля 2018 в 22:09
У меня они без счётчика и без прописаных начисляли горячую воду как и положено - 3 куба, что то около 240 грн. А в последний месяц, когда их турнули, выставили 600, типа мож автоматом и заплатит, бабла срубить с лоха. Я тупо не стал платить, пошли они...
Мне и Киевгаз мифические 60 грн долга уже лет 5 шлёт,при том, что у меня счётчик стоит, по телефону отвечают - берите все квитанции, приезжайте разбираться к нам. Ога уже
Михей | Супер писатель! **
[Re: julson] 21 июля 2018 в 02:01
julson 20.07.2018 20:57 пишет:

UT7UX 20.07.2018 20:46 пишет:

треба було заглушити гаряче водопостачання взагалі,

заглушить мало. нужно было им нули каждый месяц подавать

Заглушить - это как я понимаю по процедуре, отказ от услуг и разрыв договора. Какие могут быть показания в таком случае?
Михей | Супер писатель! **
[Re: El Erizo] 21 июля 2018 в 02:11
UT7UX 20.07.2018 19:05 пишет:

Мені так навіть краще - відразу відправлю кілотонну скарг по всіх інстанціях виключно на підставі відмови від листування, а навіть не суті звернення, бо воно прямо суперечить закону "Про звернення громадян". А далі по другому колу вже по суті звернення.

а куда именно сейчас жаловаться на то что не отвечают?а то сейчас по сути при такой ситуации только идти в суд возможность осталась вроде бы
julson | IesuiT *
[Re: Михей] 21 июля 2018 в 10:10
Михей 21.07.2018 02:01 пишет:

Заглушить - это как я понимаю по процедуре, отказ от услуг и разрыв договора. Какие могут быть показания в таком случае?

именно так. написали заявление давно на отказ, все зарегистрировали. и вдруг год назад киевенерго стало слать долги. при визите к ним оказалось, что мол мы знаем что у вас бойлер, но нули все равно должны подавать или к нам через раз бегать сверяться
VovkZ | V.I.P **
[Re: El Erizo] 21 июля 2018 в 14:26
UT7UX 20.07.2018 18:46 пишет:

площадь Франка 5, как указано в договоре с ними - это реальный адрес, по которому получают корреспонденцию?

- будинок з протилежного боку від театру, якщо вірно пам'ятаю (якщо захочеться зайти до них в гості).
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

5 користувачів і 137 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 1340