... имеет класс B по экономичности топлива.... вот такая же шина ... уже аж класс E
Почему так? Насколько большая разница между В и Е классом?
Господи, та у тебе ж дизельний Сітроєн. Ти неодноразово постив фото свого борткомп'ютера із мізерним споживанням палива. Що ти ще хочеш зекономити за рахунок гуми? Я б на твоєму місці дивився б лише на комфорт гуми та термін її стирання. Усе інше у твоєму випадку - це "пошуки на гівні сметани".
так да! и часть заслуги маленького расхода - из-за шин в том числе. Знаете, как меня будет постоянно "давить" на мозги, если я сменю мишелин на гудеар, и получу +1л к расходу! та вы шо! низзя.
но, походу, почитал что надо брать performance таки, типа улучшенная. я так понял, она же (performance) идет уже с усиленной боковиной сразу.
Дивись... пересів з енерджісейвер на тойо проксіс т1р (гума типу ультра хай перфоманс)... двигун та коробка такі самі як в тебе різниці в витратах палива не помітив... а от в комфорті... різниця колосальна... шкодую що раніше не позбувся того мішлЄну! єдиний мінус тойо це шум... після 110 я її чую... є схожий брідж адрєналін потенза 003 - той же класс гуми, але значно тихіша... взагалі мені здається що будь-яка норм гума буде краща за мішку....)))
AL® 27.07.2018 13:54 пишет: всегда думал что "плюс" - это типа круче. А на просторах инета вижу что ценник на Saver просто в том же 92H идет дороже, чем Saver plus на такой же 92H.
Почему так?
Ну и вообще, в тему, ищу замену своей стоковой резине (износилась уже) на лето, ессно хочется тише, и экономнее в плане расхода.
Я бы не искал приключений, и брал saver + 92H который является обновленной и улучшенной версией saver https://prokoleso.ua/tests/obzory-letnih-shin/michelin-energy-saver-obzor-letnih-shin xm2 предназначена для плохих дорог, она более жесткая и тяжелая. Любая другая резина наверняка будет более шумной и жесткой, расход скорее всего станет больше.
Господи, та у тебе ж дизельний Сітроєн. Ти неодноразово постив фото свого борткомп'ютера із мізерним споживанням палива. Що ти ще хочеш зекономити за рахунок гуми? Я б на твоєму місці дивився б лише на комфорт гуми та термін її стирання. Усе інше у твоєму випадку - це "пошуки на гівні сметани".
так да! и часть заслуги маленького расхода - из-за шин в том числе. Знаете, как меня будет постоянно "давить" на мозги, если я сменю мишелин на гудеар, и получу +1л к расходу! та вы шо! низзя. Этот мишлен и не должен быть достаточно комфортным, а вот износостойкость в раза 2-3 выше.
но, походу, почитал что надо брать performance таки, типа улучшенная. я так понял, она же (performance) идет уже с усиленной боковиной сразу.
Дивись... пересів з енерджісейвер на тойо проксіс т1р (гума типу ультра хай перфоманс)... двигун та коробка такі самі як в тебе різниці в витратах палива не помітив... а от в комфорті... різниця колосальна... шкодую що раніше не позбувся того мішлЄну! єдиний мінус тойо це шум... після 110 я її чую... є схожий брідж адрєналін потенза 003 - той же класс гуми, але значно тихіша... взагалі мені здається що будь-яка норм гума буде краща за мішку....)))
Этот мишлен и не должен быть достаточно комфортным, а вот износостойкость и стабильность характеристик в раза 2-3 выше.
а в чому стабільність? в тому, що як тільки виїхав за 110 км/г треба одразу стабільно їхати на балансування? чи стабільно відчувати що на колеса одягнуто кусок пластику? та й я викладав фото мішки... що з нею стало... дуже стабільно гівняна гума http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=11177969&page=0&vc=1
SviatS 07.08.2018 09:23 пишет: а в чому стабільність? в тому, що як тільки виїхав за 110 км/г треба одразу стабільно їхати на балансування? чи стабільно відчувати що на колеса одягнуто кусок пластику? та й я викладав фото мішки... що з нею стало... дуже стабільно гівняна гума http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=11177969&page=0&vc=1
SviatS 07.08.2018 09:23 пишет: а в чому стабільність? в тому, що як тільки виїхав за 110 км/г треба одразу стабільно їхати на балансування? чи стабільно відчувати що на колеса одягнуто кусок пластику? та й я викладав фото мішки... що з нею стало... дуже стабільно гівняна гума http://forum.autoua.net/showthreaded.php?Cat=0&Number=11177969&page=0&vc=1
Хочу спросить- а на твоем пежо, колесные диски на которых Мишлен стоял -без центрального скозного отверстия ?