Сергёга 13.08.2018 21:37 пишет: собственно сабж так чтоб в двери ничего не переделывать нужно что-то более надёжное а то сломался, проработав меньше года
В мене зламався "ночнік" на замку, поседів пів дня в інтернеті на форумах і підібрав точну копію свого замка. В Епіку був мій замок дорощий набагато від ціни за яку придбав в інтернет-магазині.
гардіан 50 серії у мене пропрацював більше 10 років. зовнішня дверка металева. морози, волога. такий же гардіан тільки простіше в калітці воріт працюе без проблем. замінив недавно на аналогічний, щоб менше морочитися, да і надійна техніка. замінив, бо старий почав погано відкриватися, закриватися по причині того, що літом металева дверка і ущільнювачі розширялася і туговато ригель заходив до відповідної планки, потрібно було трошки планку сточити для більшого зазору, я полінувався. так би замок думаю працював би ще довго і нудно. у знайомого class сувальдний в аналогічнихй умовах працюе більше мого https://classlock.com.ua/katalog/zamki-dvernye/vreznie-zamki/category1104/category1105/ не знаю що за виробник.