Сергей 18.08.2018 07:41 пишет: Я не питав коли почнуться будівельні роботи. Бо ремонт Кирилівського вже не смішно. Нас водіїв просто принижують. А почалось все з 1917 року.
Сьогодні ранком проїзжав - закриття якось не помітив
О 6 -й ранку наразі перекрили з'їзд праворуч на проспект Перемоги ( якщо їхати від Індустріального мосту) та з'їзд праворуч з проспекту Перемоги на вул.Теліги ( якщо їхати із сторони центру)
Сергей 18.08.2018 07:41 пишет: Я не питав коли почнуться будівельні роботи. Бо ремонт Кирилівського вже не смішно. Нас водіїв просто принижують. А почалось все з 1917 року.
barguzin 18.08.2018 11:20 пишет: О 6 -й ранку наразі перекрили з'їзд праворуч на проспект Перемоги ( якщо їхати від Індустріального мосту) та з'їзд праворуч з проспекту Перемоги на вул.Теліги ( якщо їхати із сторони центру)
Кстати - разворот под мостом от индустриального для обратки тоже не работает... Седня пришлось потолкаться, а потом крутить вокруг танка....