izon 16.11.2024 00:41 пишет: так певно акція була від Тефалю)))) а не від Розетки)))) то ж не путайте та не приплітайте що то заслуга Розетки, то на сайті Тефалю теж саме, ось скрін. Безкоштовна доставка.
Для інформації. Може кому буде корисно. Тільки що зайшов на Розетку. Акція від Розетки і НП. З 11.11 по 17.02. Доставка в поштомати безкоштовна від 700 грн
alex_b 16.11.2024 15:36 пишет: Для інформації. Може кому буде корисно. Тільки що зайшов на Розетку. Акція від Розетки і НП. З 11.11 по 17.02. Доставка в поштомати безкоштовна від 700 грн
alex_b 16.11.2024 15:36 пишет: Для інформації. Може кому буде корисно. Тільки що зайшов на Розетку. Акція від Розетки і НП. З 11.11 по 17.02. Доставка в поштомати безкоштовна від 700 грн
Rucha 15.11.2024 21:27 пишет: В них тепер нова кілер фіча - безкоштовна доставка до поштомату НП без жодних обмежень по сумі. Є зауваження?
Є: 1) в поштомат це ще гірше ніж до підїзду; 2) підкажеш де є поштомат, в який влізе пральна машина?
Тобі обов'язково в поштомат треба чи до дому також ок?
Пральну машину, посудомийну машину, холодильник, телевізор, ... мені треба не в поштомат чи під під'їзд мого будинку, а безпосередньо в квартиру. І якщо такої послуги немає, то я в такому магазині ніколи нічого з переліченого не куплю. Тим більше що ціна в розетці на усе перелічена буде як мінімум не нижча, ніж можна знайти в Києві. І є чимало торгових мереж які безкоштовно, або за розумну суму доставляють саме в квартиру.
Є: 1) в поштомат це ще гірше ніж до підїзду; 2) підкажеш де є поштомат, в який влізе пральна машина?
Пральну машину, посудомийну машину, холодильник, телевізор, ... мені треба не в поштомат чи під під'їзд мого будинку, а безпосередньо в квартиру. І якщо такої послуги немає, то я в такому магазині ніколи нічого з переліченого не куплю. Тим більше що ціна в розетці на усе перелічена буде як мінімум не нижча, ніж можна знайти в Києві. І є чимало торгових мереж які безкоштовно, або за розумну суму доставляють саме в квартиру.
Ти ж писав, що тобі пралку в поштомат треба. Тепер пишеш, що в квартиру... Ну ок, в квартиру, так в квартиру: (цікаво, чим ти на цей раз будеш невдоволений...)
serjik_007 18.11.2024 10:21 пишет: тільки курьер доставить до під'їзду, а не до квартири. І з машини грузової треба ще самому вигрузити...
Ось чат з оператором Розетки:
В ответ на: Добрий день. Якщо для товару Двокамерний холодильник WHIRLPOOL W5 811E OX Код: 91582316 вказано безкоштовна доставка в с. ... Білоцерківський р-н то чи передбачає це занесення холодильника до приватного будинку?
Rozetka HelpCenter, [05.11.2024 17:05] Ваше звернення зафіксоване і буде опрацьоване в черговості надходження
Rozetka HelpCenter, [05.11.2024 17:08] Доброго дня! Так, передбачено, головне при формуванні замовлення вказати поверх, наявність ліфту, та поставити галочку підйому.
Не знаю чи це в квартиру, чи до дверей... що епіцентр, що розетка для безкоштовної доставки хочуть попередню оплату, тобто на місці вже розрахуватися не можна. Принаймні я так зрозумів. У комфі можна зняти упаковку, обдивитися холодильник і сказати мені не подобається везіть назад, а якщо подобається, то розрахуватися на місці.
Підтверджую! Двухкамерний холодильник купив саме в Комфі по причині негативних відгуків по доставці Розетки. Хлопці з Комфі вигрузили, донесли до ліфта, занесли спочатку в коридор квартири, там зняли упаковку, я продивився, потім донесли холодильник на кухню і поставили на місце де він повинен був стояти без всяких додаткових оплат , при прийманні дійсно казали, щоб розглядав уважно, бо при виявлених пошкодженях вони його заберають обратно! за додаткову оплату в часному порядку ще винесли старий холодильник до мусорних баків
Ти ж писав, що тобі пралку в поштомат треба. Тепер пишеш, що в квартиру... Ну ок, в квартиру, так в квартиру: (цікаво, чим ти на цей раз будеш невдоволений...)
Не перекручуй. Ти все розумієш. В твоїй же картинці написано - за відсутності вантажного ліфту не заносять. Мені в квартиру родичів BS (офіційний магазин) несли холодильник сходами на 8 поверх. За гроші, але невеликі. Комфі несло також сходами прально сушильну машину туди ж безкоштовно, при цьому ціна була навіть нижча ніж у розетці.
Не знаю чи це в квартиру, чи до дверей... що епіцентр, що розетка для безкоштовної доставки хочуть попередню оплату, тобто на місці вже розрахуватися не можна.
тоді треба дивитися його знизу на вулиці, як привезуть, а потім вже підіймати нагору.
Перекручюєш як раз ти, бо претензії були до того що немає бескоштовної доставки, а не про поверхи та ліфти. Я довів - безкоштовна доставка є, та в різних варіантах.