Та ще не починав. Але треба. Я в суді виіагав від Київенерго виконати договір. Але зараз суддя звільняється і буде все по новому. Та й Київенерго вже нема.
VP_Son 25.08.2018 18:23 пишет: Ви маєте на увазі минулорічний, чи щось нове було?
Минулорічний, про комерційний облік...
Київенерго саме на нього не посилалось. Але ж Закон не забороняє це робити на договорних підставах! А в мене в договорі саме такі зобов'язання Київенерго були. Зараз хочу вже за власний рахунок зробити і виставити суму Київенерго. Як залік за "борг". Невже ще ніхто не робив повірку?
В ответ на: З січня 2018 року повірка та ремонт засобів квартирних приладів обліку, які знаходяться у власності фізичних осіб, здійснюється за кошти абонентів.
Ви можете самостійно обрати підприємство, що має відповідну ліцензію на діяльність з повірки квартирних приладів обліку води або обрати для повірки сервіс КК «ЦКС».
Щоб повірити квартирні засоби обліку теплової енергії, гарячого та холодного водопостачання, споживачу необхідно звернутися до організації, у якої є ліцензія на проведення таких робіт в Києві і самостійно замовити послугу. За інформацією про вартість послуг і порядок їх надання необхідно звертатися безпосередньо до організацій, які спеціалізуються на повірці приладів обліку.
Залишити заявку на повірку та заміну квартирних приладів обліку у КК «ЦКС» можливо за телефоном: (044) 591-56-82 або (098) 965-64-42.
Дозвонитися дуже тяжко - в мене тиждень десь вийшло періодичних дзвінків. Дозвонився - повіка вийде 2830 гривень в комплексі, згодні? Тоді Світлана передзвонить. Зв'язалась по вайберу і прислала рахунок. Після оплати протягом трьох робочих днів подзвонить майстер. Потім повірка 16 робочих днів. Потім прийде, встановить і опломбує. Можу дати прямий номер Світлани, кому цікаво. Фірма - не ЦКС, вочевидь - з ними "співпрацює".