Дякую за інфу, хлопці. На вихідних спробуємо відновити діяльність існуючого блоку, бо нема бажання витрачати додаткові гроші. Якщо вже не запрацює - буду звертатись. Ще раз дякую.
Так мені батько говорив ще з дитинства. Я вважав, що це залишилось в СРСР, але, на жаль, зараз цей принцип теж працює.
Відновили роботу іммобілайзера. Точніше, батько відремонтував, замінивши блютусний модуль (20 грн).
Якщо вже поліз виправляти, то треба передивитись все. Встановлення замків на АКПП та капот мені не подобались одразу (на стяжки до дротів), але воно працювало, а в мене ще був страх лізти в нове авто. Спочатку знайшов аварійний трос від замка капота. Він був схований (барабанна дріб) в салоні, просунутий через отвір основного джгуту Знайшов його одразу, як заліз із ліхтарем під кермову колонку. Аварійний трос від замку АКПП був десь за підкрилком. В решті решт, я все зняв та від'єднав. Буду все переробляти сам.
Електрична схема, реалізована на сервісі, заслуговує окремої оди. Теж буду все переробляти.