kraev 18.09.2018 10:59 пишет: Отчаянная попытка кореяк влезть в новую жирную нишу. Всех обзорщиков знатно проплатили и в глазах рябило от этого снифера. Вангую: убыточный проект, развития не будет, второго поколения не будет, в рестайлинге уберут эти идиотские катафоты на крыльях. Вообщем попытка стать премиумом не засчитана. Я бы себе НИКОГДА купил киа вместо бмв например за те же деньги.
kraev 18.09.2018 10:59 пишет: Отчаянная попытка кореяк влезть в новую жирную нишу. Всех обзорщиков знатно проплатили и в глазах рябило от этого снифера. Вангую: убыточный проект, развития не будет, второго поколения не будет, в рестайлинге уберут эти идиотские катафоты на крыльях. Вообщем попытка стать премиумом не засчитана. Я бы себе НИКОГДА купил киа вместо бмв например за те же деньги.
Ganni 15.06.2020 01:31 пишет: Чогось вирішив глянути відео Doug DeMuro де він купив собі Стінгер Так от там він говорить, що в Штатах авто взагалі не продається і швидше за все наступної генерації не буде (кому цікаво, десь з 7ї хвилини). Це я згадав, що десь тут на фтуа (ліньки шукати хто/де/коли) цьому автомобілю пророкували великий успіх за океаном Типу "у нас залошили бо дорого і совок закомплексований, а от в Штатах всі вільних поглядів тому все буде чОтко" якось так
апд. Кому ліньки дивитись, це конкретне авто 2018 року два роки стояло в дилера і чувак при ціннику в 52к забрав його за 37
Так кроссоверы правят миром
Все хотят кроссоверы, он об этом говорит же ж
Да, і тим не менше БМВ чи там Ауді норм ніби чухають себе зі своїми ГТ/А5-7
Ganni 15.06.2020 01:31 пишет: Чогось вирішив глянути відео Doug DeMuro де він купив собі Стінгер Так от там він говорить, що в Штатах авто взагалі не продається і швидше за все наступної генерації не буде (кому цікаво, десь з 7ї хвилини). Це я згадав, що десь тут на фтуа (ліньки шукати хто/де/коли) цьому автомобілю пророкували великий успіх за океаном Типу "у нас залошили бо дорого і совок закомплексований, а от в Штатах всі вільних поглядів тому все буде чОтко" якось так
апд. Кому ліньки дивитись, це конкретне авто 2018 року два роки стояло в дилера і чувак при ціннику в 52к забрав його за 37
Так кроссоверы правят миром
Все хотят кроссоверы, он об этом говорит же ж
Да, і тим не менше БМВ чи там Ауді норм ніби чухають себе зі своїми ГТ/А5-7
та как бы логично, у них есть имя, и устоявшаяся клиентура.
Наванговал. Сбылось.
Кстати, недавно видел Стингер возле КПИ на парковке, вот эти катафоны были заклеены какой-то белой пленкой (машина тоже белая). Это дизайнерское решение таки мало кому зашло даже с реальных покупателей.
Наванговал. Сбылось.
Конкретно тут ви були праві, але загалом я не підтримую цієї іронії - бо вода камінь точить На умовно ідентичному але американському афтоуа 60-х років про смішні спроби Тойоти закріпитись на американському континенті десь так само мабуть іронізували би Але зараз в японців все там ок))
Ну ВАГ у нас в Україні котуються непогано. І тому пересісти із камаро на артемон не такий вже і дауншифтінг. А от із камаро на КІА - це саме свердлена ложка.
це прекрасно
Знаєш бодай одну людину, яка здійснила таке пересідання?
не знаю жодної людини у якої "ВАГ котується непогано" (крім автоуа форума, звичайно)