Львів - Тернопіль - повністю нова дорога Хмельницький - Тернопіль - інтенсивно ремонтується від весни, можливо вже і закінчують. Хмельницький - Умань теж цікавить стан, хотілось би в жовтні махнути в Софіївку. Хто їздив, розкажіть стан дороги.
Elf 17.09.2018 16:20 пишет: Подскажите, как участок Умань-Винница-Хмельницкий-Тернополь-Львов, проезжабельный или лучше через Киев?
Їхав вечір-ніч суботи (15-го). Що сказати... З Тернополя до Львова - гуд. Все решта ремонтується активно. Вночі їхати дуууже некомфортно - розмітки нема, можна хапнути узбіччя . Вдень більш-менш нормально. Критичних ям немає, тому при добрій видимості соточку, а то й більше можна тримати спокійно. Коротше, головне - за дня виїхати з Тернополя.
Просто Кіт 19.09.2018 14:25 пишет: Їхав вечір-ніч суботи (15-го). Що сказати... З Тернополя до Львова - гуд. Все решта ремонтується активно. Вночі їхати дуууже некомфортно - розмітки нема, можна хапнути узбіччя . Вдень більш-менш нормально. Критичних ям немає, тому при добрій видимості соточку, а то й більше можна тримати спокійно. Коротше, головне - за дня виїхати з Тернополя.
от Умани до Винницы уже почти вся дорога новая. От Винницы до Тернополя тоже. В целом ездибельно все. Есть куски, но в целом без проблем. В Тернополе было ужас ужас в мае, сейчас хз
Тернопільська, Львівська обл - нова дорога крім об'їзду Тернополя, але там небагато)). Хмельницька обл - 50/50 відношення стара/нова дорога, але стара відносно нормальна. Вінницька обл - 50/50 відношення стара/нова дорога, але стара в поганому стані, є глибокі колії особливо після Гайсина. Черкаська обл - нова до Умані, тільки один об'їзд перед Уманню невеликий.
Тернопіль - Умань - 409 км, 5 год 45 хв без зупинок, 6 год 30 хв з зупинками. По населених скидав до 70, за населеними скільки дорога дозволяла, але вроді не більше 130 км/год. Поліцію бачив, трукамів - ні.
Вінницька обл - 50/50 відношення стара/нова дорога, але стара в поганому стані, є глибокі колії особливо після Гайсина. Черкаська обл - нова до Умані, тільки один об'їзд перед Уманню невеликий.
Тернопіль - Умань - 409 км, 5 год 45 хв без зупинок, 6 год 30 хв з зупинками. По населених скидав до 70, за населеними скільки дорога дозволяла, але вроді не більше 130 км/год. Поліцію бачив, трукамів - ні.
Це я їхав станом на 12-13 жовтня.
от я сьогодні 18.10 плентався з Гайсина до Умані 2 години почали ковіряти з'їзд на окружну Гайсина перекрили зустрічний напрямок..корок на весь гайсин Щодо дороги на умань...так частинами нова дорога...алеж в напряму на вінницю лежить чорновий асфальт з такою гарную ступенечкою з чистовим...полоса кілометрів 2-3 гарненько бахнувся на ваших 130км як спеціально дорожники залишили на зиму цю ділянку
Позаминулого року я їздив через Рівне-Житомир-Попільню-Сквиру. В минулому році перемичка Житомир-Володарка сильно зіпсувалась і я їздив через Калинівку-Фастів-Терезине. В цьому році проїхав напряму - чз Тернопіль (північна об'їзна), Хмельницький (чз місто) - Вінницю (об'їзна) - Немирів (нова об'їзна). І зробив висновок, що об'їжджати через Житомир, а тим більш через Київ не має ніякого сенсу. По часу те ж саме, а відстань більша на 150-190 км.