Re: Как улучшить ситуацию на выезде из Комфорт Тауна в центр
[Re: NID] 24 сентября 2018 в 20:54
якщо не зрозуміло бентежить інтонація , сидіть тихо заздріть у своїх чешках. ВОни були а ви в'іхали, але вже пішла крутізна. Такий виїзд, дороги та труби нікого не піпчили коли будували. Тепер знімайте роліки . Віталька -допожи!(С) Мене лівий берег дивує, там вже тісніше ніж у вівчарні. Зате Київ От я і кажу. Велкам ту кєпитал оф Юкрейн. Розлягайтесь
[Re: UT4UEP] 24 сентября 2018 в 21:11
UT4UEP 24.09.2018 20:54 пишет: якщо не зрозуміло бентежить інтонація , сидіть тихо заздріть у своїх чешках. ВОни були а ви в'іхали, але вже пішла крутізна. Такий виїзд, дороги та труби нікого не піпчили коли будували. Тепер знімайте роліки . Віталька -допожи!(С) Мене лівий берег дивує, там вже тісніше ніж у вівчарні. Зате Київ От я і кажу. Велкам ту кєпитал оф Юкрейн. Розлягайтесь
Нормальна інтонація, для ситуаціїї, коли тре трохи понизити градус агресіїї "корєнних".
Сьогодні зранку їздив по справам на правий, так би мовити з Чернігівського гетто у Київську губерню - “і ці люди забороняють нам дулпати у носі“.
[Re: NID] 25 сентября 2018 в 08:44
NID 24.09.2018 20:12 пишет:
Да чи мало у нас довбнів? Хотя утеплених ніразу не бачив. Може помєрєщілось? )) Живу у кутовій квартирі (точніш з 3ома стінами на зовні), за опалення меньше ніж в однцшці в панельці на трої.
У сусідів зверху двохрівнева, нічого там не тарабанить.
Хоча кому тут я розпинаюсь? Ви такі кумедні у своїх потугах обісрати ближнього.
Да не, не померещилось, пришлось спецом порыться в фотках вайбера
Ближнего никто обсирать не хотел, ездили очень даже предметно смотреть что за ЖК и собсна минусы на лицо. Если не тарабанит - рад за них, но пощупав ту жесть, были подозрения что барабанит оно знатно. За "отопление меньше чем в панельке на Трое" - это как с новыми айфонами)) работает на 30 минут дольше чем предыдущий . А в цифрах напишите сколько, ради интереса?
Ну а по теме: учитывая количество новых очередей 16-этажек со студиями, когда они все заселятся - выезжать из ЖК надо будет наверное часов в 7 или даже 6 чтобы без проблем доехать.
[Re: NID] 25 сентября 2018 в 10:40
Да чи мало у нас довбнів? Хотя утеплених ніразу не бачив. Може помєрєщілось? ))
Живу у кутовій квартирі (точніш з 3ома стінами на зовні), за опалення меньше ніж в однцшці в панельці на трої.
У меня товарищ живет в однушке в Комфорттауне. По его рассказам в квартире тепло. Шумоизоляция никакая: очень слышно как вода булькает и дети разговаривают в ванной в соседней квартире через стенку. Долго после работы нарезает круги чтобы запарковать машину. При этом он очень доволен местом жительства, главные аргументы - удобно гулять с ребенком и "ОХРАНЯЕМАЯ ТЕРРИТОРИЯ !!!11!"
[Re: ОЛИГАРХ] 27 сентября 2018 в 09:53
Ребята, ваша проблема выезда с вашего ЖК, это мелочь. КГС уже поставил отдел продаж на Клеманской. Посмотрел, что они строят и что планировалось Детальным планом территории. Это ппц. На ДПТ стоит два дома, на генплане от КГС уже 4 свечки. Т.е. по ДПТ там планировалось жильё для 35000 человек, судя по этой стройке будет все 70000. Вот это будет Еверест проблем. Если кому интересно, ДПТ по ссылке
[Re: UpComing] 27 сентября 2018 в 10:38
UpComing 25.09.2018 08:44 пишет:
Да чи мало у нас довбнів? Хотя утеплених ніразу не бачив. Може помєрєщілось? )) Живу у кутовій квартирі (точніш з 3ома стінами на зовні), за опалення меньше ніж в однцшці в панельці на трої.
Да не, не померещилось, пришлось спецом порыться в фотках вайбера
Ближнего никто обсирать не хотел, ездили очень даже предметно смотреть что за ЖК и собсна минусы на лицо. Если не тарабанит - рад за них, но пощупав ту жесть, были подозрения что барабанит оно знатно. За "отопление меньше чем в панельке на Трое" - это как с новыми айфонами)) работает на 30 минут дольше чем предыдущий . А в цифрах напишите сколько, ради интереса?
Ну а по теме: учитывая количество новых очередей 16-этажек со студиями, когда они все заселятся - выезжать из ЖК надо будет наверное часов в 7 или даже 6 чтобы без проблем доехать.
Це не утеплення 100%. Це перепланування з розширенням вікон. Таких здорових вікон в КТ нема. Там ще й решіткі відсутні. Якби людині було холодно, він би навпаки заклав би половину вікна. Ну в сім`ї не без урода.
З приводу парковки, в КТ ще не сама пічалька. Я жив на трої і бачив новобудови КГС на Милославській. Тому знаю, про що кажу. Поруч з Кт є 3 (три) платні стоянки по 15 грн за ніч, на котрих завжди є місця. Я там машину ставив один раз, коли приїхав о другій ночі з Одеси і не було натхнення шукати місце. А зазвичай завжди можна приткнутись, причому я не стаю другим рядом і на перехрестях. Просто не треба лінитись пронести свою 5 хв. до парадного.
По опаленню за минулий сезон 3368 грн за 64 квадрати. Максимум 741 грн за лютий. Особливо ніхто не економив.
Не полінувався, знайшов пароль від особистого кабінету в ГІОЦ і порахував опалення в панельній однушці на трої за 40 квадратів. За той же період - 5855 грн, максимум за той же лютий 1179 грн.