jnbu 01.10.2018 15:00 пишет: я правильно понимаю что на последней секунде видео свежая разметка для левой полосы противоречит 5.21.1 который там сверху висит?
- той знак, що висить на останній секунді, як я розумію, говорить про те, що знаходиться далі, за ним (і не про ліву смугу?).
jnbu 01.10.2018 15:00 пишет: я правильно понимаю что на последней секунде видео свежая разметка для левой полосы противоречит 5.21.1 который там сверху висит?
- той знак, що висить на останній секунді, як я розумію, говорить про те, що знаходиться далі, за ним (і не про ліву смугу?).
плохо видно, но вроде он там где-то на одном уровне с концом левой полосы. И разве за ним полоса тоже пропадает? Уступи дорогу для выезда на Телеги чуть раньше висит.
Переглянув відео ще раз: Для усіх, хто їде по лівим смугам (другій, третій) - там висить тільки знак "Вступити дорогу". Знак "5.21.1. Кінець додаткової смуги руху" - висить як попередження для перших двох (чи для першої смуги). Він висить строго над ними, і до самої лівої смуги - не має відношення.