Ого! Можете кидати капцями в мене, але Прадо за 30 це нереально крута пропозиція Для аграріїв Хоча які аграрії, кого я обманюю - якщо за +пару кує можна буде взяти на автоматі, то міста-мільйонники очікуватиме схожий з дизельгейтними ВАГами бум БЧЖ
Ого! Можете кидати капцями в мене, але Прадо за 30 це нереально крута пропозиція Для аграріїв Хоча які аграрії, кого я обманюю - якщо за +пару кує можна буде взяти на автоматі, то міста-мільйонники очікуватиме схожий з дизельгейтними ВАГами бум БЧЖ
было ж уже - 2,7 л. Только по асфальту. Он же никуда не доедет с этим двигом и полный привод не поможет, а только усугубит.
было ж уже - 2,7 л. Только по асфальту. Он же никуда не доедет с этим двигом и полный привод не поможет, а только усугубит.
Кхм, мінімальний 2.7 зараз 42к коштує на секундочку Так що дисконт в овер 10к на такій ціні це дуже й дуже смачно А щодо прохідності, то тут ви неправі - якраз для бездоріжжя 2.7 вистачає з головою (до того ж він буде найлегший в лінійці). Там на трасі швах, да
Ganni 31.10.2018 11:01 пишет: А щодо прохідності, то тут ви неправі - якраз для бездоріжжя 2.7 вистачає з головою
Если там понижайку и блокировки не убрали (они же есть?), то 2.7 не просто хватает, такой Прадик спокойно уделает по проходимости многие кроссоверы с более мощными движками, которые лишены понижайки/блокировок. Так что да, для оффроада ничего криминального в бомж-комплектации не вижу.
Кхм, мінімальний 2.7 зараз 42к коштує на секундочку Так що дисконт в овер 10к на такій ціні це дуже й дуже смачно А щодо прохідності, то тут ви неправі - якраз для бездоріжжя 2.7 вистачає з головою (до того ж він буде найлегший в лінійці). Там на трасі швах, да
Там даже круиза не будет! Не удивлюсь если и кондер будет мануальный. Так же могут в эту комплектаху и мосты включить, как когдато на сотке была VX и GX серии. Это реально машина для потов будет. Ого, так ты ж на ПРАДО!!!!
Свого часу, пригадую, в Крузака 80/105ки була найвідданіша аудиторія, котра юзала авто за прямим призначенням Буду тільки радий, якщо тут буде реінкарнація подібного авто, а не разова акція з обмеженою пропозицією