З настанням прохолоди хтів би встановит обігрівач в машину. В мене його не має. Seat Altea 1.6 TDI. 2015 рік. Порадьте де і в кого його можна встановити? (РТС фєн). Чи є сенес його ставити і чи дійсно він має такий "вау" ефект?
є тільки "упс" еффект коли цей обігрівач перестає працювати
почитай про встановлення його (або заїдь до офіціалів)
в дорестайловій Альтеа треба було розібрати півморди зняти торпеду, аби до встановленого РТС на заводі дістатись. Офіціали обіцяли зробити це за годину - гадаю вони знають, що і де відкрутити, аби можна було долізти до обігрівача.
Тобі треба буде різати корпус клімата (прорізати отвір, куди вставляють обігрівач) - то ж "полумерами" відкрутити торпеду і відхилити може не обійтись
Свого часу поєднав ремонт (заміну) РТС з обесшумленням тропеди
реально в авто на 1.9 дизелі стало швидко тепло взимку тільки після встановлення догрівача на солярі (ебершпрехер, язик можна зламати)
з'явилось, що додати з настанням прохолодної погоди: вау ефект має підігрів сидінь і керма. Реально ефект від підігріву цих поверхонь можна порівняти з ефектом від встановлення автономного опалювача. А якщо ще і лобове з підігрівом - то взагалі класс
Для тих хто вагається ставити чи ні - ставити! Дещо збільшився розхід палива, але ефект від встановлення - є!. Вартість питання 4700 грн. (3700 - обігрівач з комплектом проводів, 1000грн встановлення) (10.11.2018 року).
я закриваю обидві решітки радіатора нкаладками самопальними. в результаті двигун швидше прогріваеться, витрати пального нижче, і салон швидше прогріваеться.
Urugvay 23.10.2018 08:06 пишет: З настанням прохолоди хтів би встановит обігрівач в машину. В мене його не має. Seat Altea 1.6 TDI. 2015 рік. Порадьте де і в кого його можна встановити? (РТС фєн). Чи є сенес його ставити і чи дійсно він має такий "вау" ефект?
Не знаю,что ты вкладываешь в понятие "вау" эффект,в моем авто, ртс установлен штатно,включается автоматически,после старта через 5 сек.из дефлектора уже дует теплый воздух.Разумеется не стоит сравнивать ртс с автономкой,у них разные задачи и стоимость.