Окей, питання без приколів: а комусь реально подобається дизайн? Як зовні так і всередині ...ну от якщо відкинути фактор цінника (бо зазвичай для багатьох ціна в тому числі формує красу, я знаю)
Ganni 17.11.2018 12:40 пишет: Окей, питання без приколів: а комусь реально подобається дизайн? Як зовні так і всередині ...ну от якщо відкинути фактор цінника (бо зазвичай для багатьох ціна в тому числі формує красу, я знаю)
Всередині ужас-ужас Ззовні впринципі ок, але теж не красавець. ІМХО звісно.
Подивився частину відео - не покидае враження, що взяли топовий Рейндж-Ровер (як в Академіка) і приліпили спереду фари і радіаторну решітку від Роллс-Ройса. Фарба та ж сама, і т.п.
Як на мене урод-уродом ледь не з будь-якого ракурсу
Тобто вірю, що матеріали дійсно добротні підібрали і на дотик там все по-бохатому... Але загальний імпрешн, так би мовити - ну рівень якоїсь середненької тюнерської контори (не повні нулі звісно, але й не роллс)
Ganni 17.11.2018 12:40 пишет: Окей, питання без приколів: а комусь реально подобається дизайн? Як зовні так і всередині ...ну от якщо відкинути фактор цінника (бо зазвичай для багатьох ціна в тому числі формує красу, я знаю)
прикольно-) хоть дизайнерам РР не говори чтоб не расстроились еще-)