autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумІнші подорожі

Цены на горнолыжных курортах (4/4)

nope | ***
Re: Цены на горнолыжных курортах
[Re: Daugava] 11 января 2019 в 11:34
Daugava 11.01.2019 11:06 пишет:

- каталка від порогу.

IMHO оптимальний варіант, пробував по всякому. Останній раз іздив скібусом, та ну його в баню. Витрачаєш півгодини на очікування буса та добирання, потім ще півгодини на першу кабіну вгору, потім переодягаєшся. І назад так само. Так півтори години кожен день.
Це навіть економічно недоцільно, якщо перераховувати втрати часу на бюджет

ЗІ. Автомобіль напевне ще більший гемор ніж скібус. Бо є питання в ранковій чистці машини, парковці на горі, так само перти на собі лижі, палки (плюс дружини, канєш ) з краю парковки (бо німці виїзджають в 7, аби приїхати на відкриття) до підйомника.
Змінено nope (11:40 11/01/2019)
Sergu44o | Spielberg *
[Re: nope] 11 января 2019 в 11:40
nope 11.01.2019 11:34 пишет:

Daugava 11.01.2019 11:06 пишет:

- каталка від порогу.

IMHO оптимальний варіант, пробував по всякому. Останній раз іздив скібусом, та ну його в баню. Витрачаєш півгодини на очікування буса та добирання, потім ще півгодини на першу кабіну вгору, потім переодягаєшся. І назад так само. Так півтори години кожен день.
Це навіть економічно недоцільно, якщо перераховувати втрати часу на бюджет

ЗІ. Автомобіль напевне ще більший гемор ніж скібус. Бо є питання в ранковій чистці машини, парковці на горі, так само перти на собі лижі, палки (плюс дружини, канєш ) з краю парковки (бо німці виїзджають в 7, аби приїхати на відкриття) до підйомника.

жирний варіант! але й найдорожчий
nope | ***
[Re: Sergu44o] 11 января 2019 в 11:45
Sergu44o 11.01.2019 11:40 пишет:

жирний варіант! але й найдорожчий

Сильно залежить від того місця, куди їхати. У Франції це типовий варіант, часто навіть для самих убогих апартів на курорті.
Daugava | V.I.P ***
[Re: nope] 11 января 2019 в 11:49
Від порогу на жаль є не всюди. Як я і писав зручність скібусу дуже залежить від конкретного курорту. В цьому році в Кальтенбаху у мене до скібусу було 50 метрів, їхати на ньому 3 хвилини, одразу зі скібусу в кабінку практично без черг. Але кабінки стартують о 7:30, а першій скібус з мого напрямку о 8:17, потім раз на 30 хвилин. Пару разів їхав пізнішим бусом, добре що виходив не на найближчу зупинку, а на попередню, бо у мене він навіть не зупинився, на стільки був заповнений, допускаю що позаду пускали додатковий, бо надто багато народу не влазило.
Минулого року в Герлос автобуси ходили значно частіше, при цьому якщо народу до біса, завжди одразу йшло два.
В інших моїх скібус-досвідах (Заальбах, Кітцбюель, Валь-Гардена) автобуси були чітко за графіком, досить наповнені але місця всім вистачало.
pozin8 | опытный писатель ***
[Re: xonix406] 14 января 2019 в 07:45
xonix406 11.01.2019 10:48 пишет:

Никогда не была на лыжах за рубежом, но начинаю подумывать. Вопрос - а чем вы добираетесь до подъемников?

На Skibus только 1 раз ездил, лет 5-6 назад, не помню точно уже где, но просто по горам докатались в другой городок, а до парковки, гда машина стоит - на бусе было быстрее добраться, чем снова в гору, сменить 4-5 лифтов и снова вниз А так - всегда на машине. Да, на парковку надо ехать или с раннего утра, чтобы место найти ближе к подъёмнику или спокойно позавтракать и ехать на парковку максимально далеко от лифта В Kaltenbach я много раз уже ездил, чаще всего паркуюсь в паркхаусе на краю парковки...
Daugava | V.I.P ***
[Re: pozin8] 14 января 2019 в 12:39
Я в Кальтенбаху одного разу спробував машиною, наче все непогано, але виїзд з парк-хаузу тільки в бік Штумму мене дуже "порадував".
https://goo.gl/maps/piH14kQFtpo
Щоб по правилам розвернутися довелося робити невелику екскурсію по цьому містечку.
pozin8 | опытный писатель ***
[Re: Daugava] 14 января 2019 в 14:41
Daugava 14.01.2019 12:39 пишет:

Я в Кальтенбаху одного разу спробував машиною, наче все непогано, але виїзд з парк-хаузу тільки в бік Штумму мене дуже "порадував".
https://goo.gl/maps/piH14kQFtpo
Щоб по правилам розвернутися довелося робити невелику екскурсію по цьому містечку.

Погоди... Насколько я помню (был там последний раз в позапрошлом году), там выезд из паркхауза сразу на кольцо... с которого можно ехать куда хочешь?

Да, сорри, перепутал, очевидно, с каким-то другим лыжным курортом.. Посмотрел - да, так и есть...

P.S. Насчёт гуляша: у меня уже многолетняя традиция, которой не изменяю: где бы ни был в горах, на обед - обязательно гуляш И сколько его не пробовал в Германии - в Австрии в горах он всегда вкуснее почему-то
Змінено pozin8 (14:45 14/01/2019)
Daugava | V.I.P ***
[Re: pozin8] 14 января 2019 в 14:56
Там заїзд по всіх паркінгів та підйомників йде з кільця, на яке назад можна потрапити з усіх вуличних паркінгів, а ось з паркхаузу є тільки один виїзд. Я 31-го думав, що буду святкувати Новий Рік в Штуммі .

Я до цього року на горі вживав виключно вайсбір/глювайн, але зараз більше катав з донькою, тому покуштував гуляш практично в усіх закладах на горі.

Тім часом з місць повідомляють:
https://www.dw.com/uk/популярні-курорти-австрії-заблоковані-через-снігопад/a-47070034
В ответ на:

Популярні курорти Австрії заблоковані через снігопад
Десятки тисяч людей заблоковані на популярних гірськолижних курортах Австрії через сильні снігопади. Відрізані від зовнішнього світу, зокрема, Зельден та Ішгль.

Сайт MUC
В ответ на:

Strike on January, 15th, 2019
Due to strikes by security personnel in Munich and other German airports, air traffic may be affected throughout the day on Tuesday, January 15.

octob | Достоевский **
[Re: Daugava] 14 января 2019 в 15:52
Daugava 14.01.2019 14:56 пишет:

https://www.dw.com/uk/популярні-курорти-австрії-заблоковані-через-снігопад/a-47070034
В ответ на:

Десятки тисяч людей заблоковані на популярних гірськолижних курортах Австрії через сильні снігопади. Відрізані від зовнішнього світу, зокрема, Зельден та Ішгль.

вчора з заальбаху до MUC 5+ годин їхали, дороги через гори перекриті, на автобані тягнучки
снігопад + трохи потепліло = лавіни
Gorg | опытный писатель ***
[Re: octob] 31 января 2019 в 12:22
octob 14.01.2019 15:52 пишет:

Daugava 14.01.2019 14:56 пишет:

В ответ на:

вчора з заальбаху до MUC 5+ годин їхали, дороги через гори перекриті, на автобані тягнучки
снігопад + трохи потепліло = лавіни

Как раз в эти даты был в Андорре, читал с завистью о снегопадах в Альпах, т.к. в Андорре, в середине января, закрыто было до 30% спусков из-за отсутствия снега. А даже те, что были открыты местами счесали уже до травы, т.к. до этого последний снегопад был в середине декабря. Но наверное лучше кататься по малому количеству снега, чем любоваться снегопадом из номера отеля.
Autoua.netФорумІнші подорожі

Цены на горнолыжных курортах (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, LordAmid, moderator, LOMOND 

0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 8284