это не беру, просто хочу знать стоит ли заморачиваться дизелями и автоматом
машина не для украины
Відповім поверхньо, пару років тому мусив частенько їздити у відрядження в певні області, приходилось грузити, возити... Взята була октавія на польських бляхах 99 р.в. Дизель, автомат, була убита вже з Польщі, і в кілометраж в 2 000 км. за 2 тижні здохла в усьому дуже швидко. Але конструктивно за форд краща, була б собі, доцільніше та надійніше її зробити та їздити, аніж форди. По майстрам в Польщі, може то мені так..., але лопнула колись на форду пружина, то мусив їхати так на Україну, а під Львовом міняти, бо там купа бюрократії, черга, марна трата часу та грошей. Шкода, як на мене, класна машина, але, коли машині за 10 років, я б з практичної точки зору радив би механіку та на бензині, бо дешевше вийде в ремонті.
тоеты дороговаты, а вот такое не очень но тоже, хрен его знает как оно в жизни, я так думаю при любой покупке замена жидкостей по кругу, а вот сколько на такого коня стоит замена цепи с ремнями и помпой?
Шкода, як на мене, класна машина, але, коли машині за 10 років, я б з практичної точки зору радив би механіку та на бензині, бо дешевше вийде в ремонті.
+1 ТС если смотришь на шкоды, сосредоточься на поиске 1,6 можно и на автомате, если хочется. Дизель нужно брать новым или с пробегом тысяч до 30 (но такого ж - не бывает), но и в этом случае - он дороже и геморнее в пользовании, обслуживании и ремонте...А 1,6MPI - надежный, проверенный, ремонтопригодный...тише едешь -дальше будешь)
Не ищи только машины на отомото и подобных сайтах, там цена завышена минимум на 20%, а то и 50. Искать надо в группах на Фейсбуке например и желательно хозяйскую. Вот например Эту показал для примера, а если полазить, тогда можно вариант получше подобрать
chili 17.12.2018 21:20 пишет: тоеты дороговаты, а вот такое не очень но тоже, хрен его знает как оно в жизни, я так думаю при любой покупке замена жидкостей по кругу, а вот сколько на такого коня стоит замена цепи с ремнями и помпой?
Автомобіль з пробігом в 300 тис. вже має таку сторінку бюджету, як ремонт, тож зовсім вірно поставлений акцент на шкоду і на механіці. В сім'ї з покоління в покоління переходить пріоритет автомобіля в порівнянні над іншими матеріальними речами, тому особисто я вибирав би автомобіль з таким пробігом в такій послідовності шкода, форд, корейці. По останньому колись допомагав родичу зчеплення замінити на "черато", а перед цим в своєму опелі розбирали/збирали коробку автомат. Нефахівцям поміняти в автоматі деталі та встановити коробку виявилося простіше, аніж в корейці замінити зчеплення з зніманням коробки, підвішуванням мотору (визнаю, що не фахівці, але все ж)... Щодо фордів, наприклад, особисто склалось враження, що один і той же вигадував цю машину разом з таврією, різниця лише в тому, що останню не на тверезу голову впроваджували у виробництво, а форд навпаки , хоча фахівці кажуть, що форда, як такого немає - по мондео кажуть - ідентична мазді 6, по фієсті частина деталей по коду з пежо ідуть і теж по нерозумному зроблено подібно корейцю Тому я за шкоду