Так а чо, октава 1.8 це десь і є рівень 320. Хоча 320 керуватись все одно цікавіше буде. В F30 основна проблема, що вона вже відчувається застарілою дуже. Там на момент премʼєри вже по салону були питання. А так то, по технічці, авто класне. Особливо, якщо вже з B двигунами, а не N.
как бывший владелец отой октавы 1.8, ей до 320 по всему кроме багажника весьма далеко ну и динамика +-
Я не згоден) Що буде в пакетній 320, чого не буде в Октаві? Про задній привід і кращу керованість ясно, що ще?
А октава теж пакетна? Стандартна комплектація "Обіжен"?
как бывший владелец отой октавы 1.8, ей до 320 по всему кроме багажника весьма далеко ну и динамика +-
Я не згоден) Що буде в пакетній 320, чого не буде в Октаві? Про задній привід і кращу керованість ясно, що ще?
А октава теж пакетна? Стандартна комплектація "Обіжен"?
Та подивимось, що там єврокар пропонував) Вже сам не памʼятаю. Просто в пакетній 320 не так щоб багато що є, М обвіс та і по мінімуму. Шасі в 3-й серії шикарне, тут питань немає. Але, наприклад, без адаптиву, на М підвісці їздити буде не супер комфортно, тут Октава може дати фору.
Paulskit 17.01.2024 14:05 пишет: Я не згоден) Що буде в пакетній 320, чого не буде в Октаві? Про задній привід і кращу керованість ясно, що ще?
Навіть не знаю з чого почати. Бездротовий карплей/андроідавто? BMW Adaptive LED? Намальована приборка? Датчики світла/дощу? Баварія зовсім не пустими пакетними комплектаціями торгує.
Так а чо, октава 1.8 це десь і є рівень 320. Хоча 320 керуватись все одно цікавіше буде. В F30 основна проблема, що вона вже відчувається застарілою дуже. Там на момент премʼєри вже по салону були питання. А так то, по технічці, авто класне. Особливо, якщо вже з B двигунами, а не N.
Paulskit 17.01.2024 14:35 пишет: ] Та подивимось, що там єврокар пропонував) Вже сам не памʼятаю. Просто в пакетній 320 не так щоб багато що є, М обвіс та і по мінімуму. Шасі в 3-й серії шикарне, тут питань немає. Але, наприклад, без адаптиву, на М підвісці їздити буде не супер комфортно, тут Октава може дати фору.
За ціну Бмв в середній комплектаці - скільки напакованих Октав можна взяти?
6 подушек безопасности
Для бази - так, але я серйозно, що ще? Я поки що супер великих відмінностей для пересічного не бачу. Навпаки, місця в Октаві більше, а сама вона менше. З парковкою зручніше.
Paulskit 17.01.2024 14:35 пишет: ] Та подивимось, що там єврокар пропонував) Вже сам не памʼятаю. Просто в пакетній 320 не так щоб багато що є, М обвіс та і по мінімуму. Шасі в 3-й серії шикарне, тут питань немає. Але, наприклад, без адаптиву, на М підвісці їздити буде не супер комфортно, тут Октава може дати фору.
За ціну Бмв в середній комплектаці - скільки напакованих Октав можна взяти?
В БМВ немає "середньої комплектації", як такої. 320 в пакеті здається щось біля 42 була, може трохи дорожче. Гарно напакована октавія 1.8 десь біля 30. Тобто, якщо грубо 1.3 октави за 1 бмв.
Paulskit 17.01.2024 14:05 пишет: Я не згоден) Що буде в пакетній 320, чого не буде в Октаві? Про задній привід і кращу керованість ясно, що ще?
Навіть не знаю з чого почати. Бездротовий карплей/андроідавто? BMW Adaptive LED? Намальована приборка? Датчики світла/дощу? Баварія зовсім не пустими пакетними комплектаціями торгує.
за октавію я звісно без поняття, бо мені вона не цікава А от Леон за 28к євро матиме і лед світло з автодальнім, і датчики світла-дощу, і віртуальну приборку, і бездротовий андроїд авто, і подушку безпеки між сидіннями
А от Леон за 28к євро матиме і лед світло з автодальнім, і датчики світла-дощу, і віртуальну приборку, і бездротовий андроїд авто, і подушку безпеки між сидіннями
Не матиме. Бо немає їх в наявності. Під замовлення на строк скіки там наразі, рік?
А от Леон за 28к євро матиме і лед світло з автодальнім, і датчики світла-дощу, і віртуальну приборку, і бездротовий андроїд авто, і подушку безпеки між сидіннями
Не матиме. Бо немає їх в наявності. Під замовлення на строк скіки там наразі, рік?
2-4 місяці 4 якщо кордони знову встануть.
В наявності ще на минулому тижні було мінімум два, і описаній мною комплектації Прям ото через тиждень забрати можна було.
Добрый вечер Хочу купить на лето колеса 225/45/18 вместо 225/50/17 которая у меня сейчас стоит. А какие минусы перехода на 18 радиус? Говорят будет жестче и не такие прочные при ударах. Но ведь и смотрится она совсем по другому. Обязательно ли ставить ранфлет если есть докатка в багажнике?