vit_lik 12.04.2022 22:37 пишет: От вибач, но не повірю, що прям так оштрафували, коли ти їхав і блоки і їжаки стоять, і единий можливий об'їзд через зустрічну.
Блоки та їжаки зазвичай перекривають один напрям руху повністю. А іноді треба маневрувати між блоками своя-зустрічна-своя-зустрічна-своя.
Знак може бути на першому блоці, а далі знаків немає
Та, звичайно, не на блоках. А в пдд є посилання, якщо блоки то на зустрічну можна виїхати і це не таке ж саме порушення? Питання ще в тому, що немає можливості виписати постанову, бумажну не дали, підписатись нема де, сплатити неможливо. А саме говоловне, в адмінпрактиці, куди я завітав, щоб отримати бумажну версію і мати реквізити для оплати, були здивовані постановою на суцільну. Буде забавно, якщо людям прийдуть постанови від відключених камер
junior 20.04.2022 09:51 пишет: Та, звичайно, не на блоках. А в пдд є посилання, якщо блоки то на зустрічну можна виїхати і це не таке ж саме порушення? Питання ще в тому, що немає можливості виписати постанову, бумажну не дали, підписатись нема де, сплатити неможливо. А саме говоловне, в адмінпрактиці, куди я завітав, щоб отримати бумажну версію і мати реквізити для оплати, були здивовані постановою на суцільну. Буде забавно, якщо людям прийдуть постанови від відключених камер
Ты ищешь себе оправдание. Я уже насмотрелся в последние дни, как народ ездит Тут надо или крестик снять, или трусы надеть. И начать с себя, а не уподобляться тем, кому сейчас все пофиг.