Марксим 30.12.2018 09:36 пишет: Можно вот тут проехать прямо и немножко покрасить правое крыло за счет троллейбуса который поворачивает налево?
Мені здається, що за розгалудженям дороги залишається по одній смузі руху. А тому проїзд з лівої смуги прямо був неможливий без зміни смуги руху. І тут виходить на сцену правило комусь дати дорогу при одночасний зміні смуги руху двома ТЗ. Залишилось визначити хто кому.
Марксим 30.12.2018 09:36 пишет: Можно вот тут проехать прямо и немножко покрасить правое крыло за счет троллейбуса который поворачивает налево?
Мені здається, що за розгалудженям дороги залишається по одній смузі руху. А тому проїзд з лівої смуги прямо був неможливий без зміни смуги руху. І тут виходить на сцену правило комусь дати дорогу при одночасний зміні смуги руху двома ТЗ. Залишилось визначити хто кому.
При одновременном перестроении, уступает тот что слева. Т.Е. ТС покрасит бок троллейбусу.
Ок, возьмем любое другое длинномерное судно, пусть будет фура груженая персиком едущая на Трою.
автоподстава?
Почему, может просто наказываю нарушителя...
накажешь только себя. Будет многолетнее бодание в судах, троллейбусный парк будет пытаться свалить оплату твоего ремонта на водителя, а водитель наоборот или окажется что у него нет ничего и платить нечем
windowz 30.12.2018 15:04 пишет: Троллейбусы кстати полиса го не имеют )
Звісно мають. Тільки не водії, а власник.
Вы уверены? Советую изучить вопрос - сильно удивитесь )))
В будь якому разі транспортний засіб, що використовується на дорогах загального користування має бути "забезпеченим" з точки зору цивільної відповідальності його керманича. Чи це через тролейбусний парк відбувається, чи якось інакше - не знаю, на доходив до того, щоб мати претензії до тролейбусів чи трамваїв.
Повзуть 2 унітази по пустелі, назустріч бедуїн. Один другому: - Василій Іванович, а давай домахаємся! - Та ну тебе в ...., Петька! Ти вже до Хотабича домахався....
Пока жива была разметка, то левый ряд ехал налево, а правый прямо и налево. Думаю что если сейчас из левого ряда ехать нагло прямо - есть высокая степень вероятности что ничем хорошим такое не кончится.