Chamonix 25.09.2019 14:12 пишет: Почему жители ирпеня не устрою забостовку жителям романовки?
Это себе в ногу выстрелить? Ну и в отличие от жителей Романовки - я лично - работаю, работодатель не поймет, если я скажу, что хочу пол дня прогулять, попротестовать
Не обов'язково пів дня. Можна зранку в понеділок заблокувати всі виїзди з села. А якщо зібрати нормальну кількість людей, то можна домовитись про черговість і заблокувати годин до 10-11, бо хтось їде на 8, хтось на 9, хтось на 10, а у когось взагалі гнучкий графік.
Grossmeister 25.09.2019 17:27 пишет: Не обов'язково пів дня. Можна зранку в понеділок заблокувати всі виїзди з села. А якщо зібрати нормальну кількість людей, то можна домовитись про черговість і заблокувати годин до 10-11, бо хтось їде на 8, хтось на 9, хтось на 10, а у когось взагалі гнучкий графік.
Не допоможе. Там більша половина населення Романівки ні в 8, ні в 10 нікуди не виїжджає, їм спішити нема куди - пенсіонери, мами з візочками і т.п..
З просторів мордокниги, хто хоче проїхати - встигайте до 17.00
В ответ на: Шановні жителі нашого прекрасного міста! У зв'язку з тим, що ІМР дала незаконне розпорядження зняти лежачі поліцейські у мікрорайоні Романівка, жители цього мікрорайону вимушені вийти на мирну акцію, проти брутального самовільства Ірпінської влади! Акція відбудеться 27 вересня 2019 року о 17.00, на дорозі Р-30 вздовж мікрорайону Романівка! Задля комфортного повернення додому з роботи, можете скористатися іншими дорогами у місто Ірпінь. З повагою, жителі Романівки
Chamonix 25.09.2019 14:12 пишет: Почему жители ирпеня не устрою забостовку жителям романовки?
Это себе в ногу выстрелить? Ну и в отличие от жителей Романовки - я лично - работаю, работодатель не поймет, если я скажу, что хочу пол дня прогулять, попротестовать
А почему методом забостовки вы вибираете только одно направление? Бостовать можно по разному ))
А почему методом забостовки вы вибираете только одно направление? Бостовать можно по разному ))
Можно, например, ехать по населенному пункту соблюдая скоростной режим, а не выжимать из своих корчей все силы, дорога то открыта. Ах да, о какой стране я мечтаю...
Sashok_Accent 25.09.2019 12:10 пишет: кому важно - селюки из Романовки на 27-ое, пятницу, на вечер планируют перекрытие. Хотят и дальше лазить по дорогам, под защитой лежачих полицейских.
Новобіличі швидше за все сьогодні ввечері "стануть" у суцільному "корку" :-(