Доброго ранку, підскажіть будь-ласка..., двійник скоїв кримінал, машина в базі розшуку. Слід переоформляти автомобіль. За 2 дні просто половина патрульних мої, а на кпп група підтримки навіть прибула, щоб відбити... Але я цією машиною користуюсь, тобто без власниці не можу зняти з обліку. Тепер питання, нехай стихне, мені потрібно їхати в Донецьку область, там власниця знімає машину з обліку, чи можу я там оформити машину «на себе, на батька», щоб доїхати сюди спокійно «власниками» на інших номерах? Я, батько з Києва, машина теж на АА реєстрації, але власниця переїхала жити в іншу нашу область. Пошук не дав результатів, щодо саме моєї ситуації, законодавчо, наче, таке переоформлення в будь-якій області можливо. Дякую.
Точно, доручення є, але воно не розповсюджується на переоформлення. Але до неї слід їхати з інших причин, чи можна переоформити машину саме там? Просто в мене параноя на ті мрео, та тон їх спілкування, а папери без власника викликають у них саме такий тон (2 роки тому навіть скаргу в МВС подавав). Скажімо так, ось жива людина з відповідними документами, а ось я - ось річ, власність котрої слід передати з рук в руки у відповідному центрі з надання послуг і закріпити її документом з відповідним держномером.
orys 01.01.2019 11:11 пишет: Точно, доручення є, але воно не розповсюджується на переоформлення. Але до неї слід їхати з інших причин, чи можна переоформити машину саме там? Просто в мене параноя на ті мрео, та тон їх спілкування, а папери без власника викликають у них саме такий тон (2 роки тому навіть скаргу в МВС подавав). Скажімо так, ось жива людина з відповідними документами, а ось я - ось річ, власність котрої слід передати з рук в руки у відповідному центрі з надання послуг і закріпити її документом з відповідним держномером.
orys 01.01.2019 10:14 пишет: Доброго ранку, підскажіть будь-ласка..., двійник скоїв кримінал, машина в базі розшуку. Слід переоформляти автомобіль. За 2 дні просто половина патрульних мої, а на кпп група підтримки навіть прибула, щоб відбити... Але я цією машиною користуюсь, тобто без власниці не можу зняти з обліку.
Зачем снимать с регистрации, вы в утиль собрались авто сдавать ?
orys 01.01.2019 10:14 пишет: Тепер питання, нехай стихне, мені потрібно їхати в Донецьку область, там власниця знімає машину з обліку, чи можу я там оформити машину «на себе, на батька», щоб доїхати сюди спокійно «власниками» на інших номерах? Я, батько з Києва, машина теж на АА реєстрації, але власниця переїхала жити в іншу нашу область. Пошук не дав результатів, щодо саме моєї ситуації, законодавчо, наче, таке переоформлення в будь-якій області можливо. Дякую.