Завдяки чому квартири стануть дуже дорогими - тому їх не тільки лише всі зможуть купити - а значить так багато квартир будувати не потрібно - отже залишаться цілими площі та парки - профіт. Висновок - фури в місті - вселенське зло!
До того ж, яка, нафіг, фура кирпічів у практично історичному центрі міста?!
Та ще й ночувала у безпосередній наближеності до АП.
vladd 22.02.2019 15:26 пишет: ... Двигатель работал, так как не было (не работала) автономки для обогрева.
А звідки така інформація?
Це загальна технічна інформація про можливі варіанти розвитку подій. У минулому я працював керівником технічної служби автотранспортного підприємства, маю досвід відповідний.
Інколи водії зустрічаються досить тупі.
Найкумедніший випадок - це коли водій заправив дизельне пальне у бачок склоомивача (об'ємом 22-25 літрів), потім поїхав на лінію. Пальне закінчилось, той викликав буксир і машину притягли у парк. Відбувалося це взимку, подумали про варіант того, що банально дизельне пальне замерзло. Потім виявилося, що у паливному баці просто закінчилося пальне.
Водію було на той час років 50-55, "стара совєцька гвардія" (яка "все знає краще, ніж молокососи").
VovkZ 22.02.2019 11:52 пишет: На відео, на бруківці, видно слід - напевне, від одного з коліс, яке, все ж таки, гальмувало. Так що, самий, по-моєму, ймовірний варіант - в них гальма працюють лише на частині коліс. причому, не здивуюсь, якщо цей відсоток - менше 50%. Якби гальмували усі колеса - авто, "зненацька" - не покотилося б.
у знакомого на фуре тормозило от 5-ти до 8-ми колес в зависимости от того какой прицеп тягал. Говорил что чинить дорого, а на дороге никто не проверяет. Накатал чуть более 200ткм и продал в том-же состоянии. Новый хозяин тоже не чинил, так она где-то и катается по сей день.
San40S 22.02.2019 18:12 пишет: А як тоді машина стояла на склоні?
Можна переднім колесом впертись у бордюр чи іншу перешкоду, якщо така є.
Я про такі речі знаю, начуваний. Але у нас на підприємстві такого не було: гальма приводились до ладу завжди. Не можу сказати, що там космічні витрати. Просто треба періодично обслуговувати, міняти за потреби деталі. То вже пахне відвертим жлобством, щоб їздити з несправною гальмівною чи рульовою системами. Після зупинки автопоїзда завжди той "ручнік" смикають, навіть коли зупинка на декілька хвилин обабіч дороги. Якийсь такий відпрацьований рух. У морози великі, коли стоять на трасі наприклад, то намагаються знайти рівне місце і поставити машину без використання "ручніка" (щоб не примерзли гальмівні колодки до барабанів). Але тоді, зазвичай, хоч під колеса ставлять упори (до речі, їх можуть і вкрасти).
flute 23.02.2019 08:56 пишет: Помню лет 15 назад там же недалеко, грузовик с Прорезной так же слетел на Крещатик и убил девочку-милиционера на перекрестке.
Може все ж таки з бульвару Шевченка злетіла автівка і вбила дівчинку-регулювальницю (навпроти фасаду Бесарабського ринку). І здається стоянкові гальма там були непричетні.