Тойота 26.02.2019 12:12 пишет: Що значить КЛон.? З телефону один нік. З планшету інший. З смарттв ще один нік. З домашнього пк . З макбуку. З офісного пк. Це можна 6 а то і більше ?
Просто мій син. Щосьтут видивився на форумі. Щоб зконтактуватись з продавцем. Зареєструвався з своїх гаджетів на форумі. Тобто вхід через один роутер.. З одної квартири. Ніки різні.
Тойота 26.02.2019 12:12 пишет: Що значить КЛон.? З телефону один нік. З планшету інший. З смарттв ще один нік. З домашнього пк . З макбуку. З офісного пк. Це можна 6 а то і більше ?
Мене не цікавить технологія - робити клонів не збираюсь. Мене просто цікавить - чий.
Нууу - може ж бути, що чоловік зі смарту, а дружина з планшету? І обидва автоуашники.
Тойота 26.02.2019 13:46 пишет: Просто мій син. Щосьтут видивився на форумі. Щоб зконтактуватись з продавцем. Зареєструвався з своїх гаджетів на форумі. Тобто вхід через один роутер.. З одної квартири. Ніки різні.
Тут хіба що лінгвістична експертиза на великому масиві даних допоможе. Але, якщо серйозно, ніхто ж не заважає зв'язатись з модераторами зарані іповідомити наперед, що Вас фактично двоє з одного місця. Я вже не кажу про різні опосередковані методи - типу страховки через автоуа і тп. У обох.
А вот что делать, если меня уже дважды банили за якобы создание клона, причем никаких "фаших докасательсф" не предъявили? Причем, первый раз модератор даже признал ошибку, но термин следующего бана был уже большим. Ну и потом еще раз, уже на месяц. Повторюсь - клонов не создавал, а сроки мотал по полной программе. За что и доколе??
Cyclist 27.03.2019 11:50 пишет: А вот что делать, если меня уже дважды банили за якобы создание клона, причем никаких "фаших докасательсф" не предъявили? Причем, первый раз модератор даже признал ошибку, но термин следующего бана был уже большим. Ну и потом еще раз, уже на месяц. Повторюсь - клонов не создавал, а сроки мотал по полной программе. За что и доколе??
Cyclist 27.03.2019 11:50 пишет: А вот что делать, если меня уже дважды банили за якобы создание клона, причем никаких "фаших докасательсф" не предъявили? Причем, первый раз модератор даже признал ошибку, но термин следующего бана был уже большим. Ну и потом еще раз, уже на месяц. Повторюсь - клонов не создавал, а сроки мотал по полной программе. За что и доколе??
подібна ситуація, створив обліковий запис але через якісь неполадки не міг зайти, тому створив ще один запис і тепер періодично банять мене, неодноразово звертався але вичерпної відповіді не отримав((