Вот, решил поставить сигнализацию. Порекомендовали её. Кто с ней сталкивался? Какие +/-. Интересует в основном надёжность и реальная дальность пейджера.
Если Топорик встал нормально и все работает - будет служить долго и надежно. Бывает брак типа провода попутали в шлейфе и т.д. БЕРЕГИ брелки - нежные, не любят падать. Брелок отдельно стоит почти как сигналка целеком
В ответ на: Если Топорик встал нормально и все работает - будет служить долго и надежно. Бывает брак типа провода попутали в шлейфе и т.д. БЕРЕГИ брелки - нежные, не любят падать. Брелок отдельно стоит почти как сигналка целеком
Сигналкин верно говорит. Я брал у него на Форд, мало того что поставить чето не могли, шото попутали не так поставили. Теперь глючит. Будем переставлять наверное у Фетуса. п.с. Гараздо больше понравился 925-й шерифф.
Спасиб, сегодня отдам свою красавицу, что б поставили на неё Tomahawk. Посмотрим, что получится. А у сигналкина Sheriffa нет, а установщики из бокса, который рекламируется у него на сайте, порекомендовали Tomahawk.
В ответ на: Сигналкин верно говорит. Я брал у него на Форд, мало того что поставить чето не могли, шото попутали не так поставили. Теперь глючит. Будем переставлять наверное у Фетуса.
А че Лешу напрягать ? Едь к установщикам - нехай довдят до ума! Эт если не ошибаюсь тот случай когда я в Вишневое ездил ?
У мене такий томагавк. Батарейку поміняв через пів року від гріха подалі бо їхав в дальню поїздку. Хоча індикатор сівшої батареї ще не горів. Це при тому, що тут неодноразово сварилисьна шерифи де батарейка і по 2 тижні не виживає (у батька така проблема, вже закинув "пейджер" і користується простим брілком). У мене брілок старого зразку (з зеленою підсвіткою). В новому синя підсвітка, є годинник і завжди показується заряд батареї (у мене тільки коли сідає). Дальність мене влаштовує. Майже завжди коли мені треба пробиває. Може не діставати в "глибоких" супермаркетах або коли куча металу, з бетоном простіше справи (в ліфті без проблем, з 7 поверху через бетонну будівлю довжиною метрів 150 - дістає без проблем). Брілок я одів в шкіряний чохол (Валєнта ш'є, десь 25...30 грн). Він висить у мене спереді на шлейці пасика джинсів. В цьому бачу 2 плюса: 1 - завжди зі мною (ключі часто в барсетці валяються на роботі); 2 - окремо від ключів (якщо загублю, то щось одне). Взагалі дуже задоволений. Хоча є і мінуси. Наприклад просто поставити на сигналку без звуку можна тільки з виключеним звуком (вибачте за тафталогію). Тобто якщо ставиш без звуку, то при зпрацьовуванні сигналити буде тільки брілок (якщо в зоні досяжності) а сирена буде мовчати. А часто було б зручно ввечері поставити без звуку щоб сусідів не лякати але ж і щоб сирена в разі чого теж кричала. Нажаль тут цього немає. І ще. Коли поставлять - перевір щоб сигналка була "приучена" тільки до твоїх двох брілків (можна до 4) і не більше (сам розумієш чому). Як це зробити написано в інструкції. Інструкцію можеш тут качнути.
В ответ на: Батарейку поміняв через пів року від гріха подалі бо їхав в дальню поїздку.
Для статистики. Вчора пейджер показав низький заряд батареї. Батарейку я міняв перед самим новим роком, отже вона протрималась 9 місяців!!! Їзжу на авто щодня.