Подниму тему. Вчера вынужденно ехал там, за последние, наверное, полгода прогресса нет вообще. Тыняются трое работяг в жилетах, курят, переносят инструменты с места на место. Это при то, что ремонт направления к мосту Метро визуально очень далек от завершения, в сторону Левобережной делать даже не начинали. Насколько я помню, предполагалось завершить ВЕСЬ ремонт в июле 2019. Что там вообще происходит и какие перспективы? Очередной вечный ремонт им. боксера?
"ремонтують за унікальною технологією" - не подобається мені слово "унікальна". )
Наскільки я розумію, вона "унікальна" тільки для України. Єдине не знаю, що за компанія "Давідаг" згадується Вечіркою, окрім посилань на той самий прес реліз, знайшов про неї згадки 2012-го року у білорусів. Думаю, що там якась варіація назви "David AG", яких до біса.
"ремонтують за унікальною технологією" - не подобається мені слово "унікальна". )
Наскільки я розумію, вона "унікальна" тільки для України. Єдине не знаю, що за компанія "Давідаг" згадується Вечіркою, окрім посилань на той самий прес реліз, знайшов про неї згадки 2012-го року у білорусів. Думаю, що там якась варіація назви "David AG", яких до біса.
Знайшов те що потрібно відразу. доречі логотив DSi наче присутній