В ответ на: 1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів, майданчиків для паркування і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
В данном случае подходит первое: "поділяє транспортні потоки протилежних напрямків". То-есть тоже самое, что и 1.3, только без указания кол-ва полос. Ну и поскольку разметки собственно полос мы не видим, то определяем сами, по ширине проезжей части.
А як на дорозі в 24 метра шириною буде лише одинарна суцільна - то там лише 2 смуги?
Під час розмітки доріг ширина смуги руху повинна прийматись з урахуванням категорії доріг з згідно з вимогами чинних будівельних норм і правил. На дорогах, елементи поперечного профілю які не відповідають вимогам чинних будівельних норм і правил, ширина смуги руху, що розмічається, не повинна бути меншою, ніж 3 м; допускається зменшення ширини смуги, що призначена тільки для руху легкових автомобілів, до 2,75 м за умови введення потрібних обмежень на режими руху.
Розмітку 1.1 застосовують: 1) для розділення транспортних потоків протилежних напрямків на дорогах та вулицях, що мають дві чи три смуги руху в обох напрямках:
Alexandr 09.03.2019 18:22 пишет: В случае ДТП, будет включаться пункт о крайнем правом положении?
Этот пункт будет включаться в первую очередь!
Угу, конечно В меня на такой дороге перестроился старый пень и полиции говорил, что я его подрезал справа. Дело дошло до суда и он признал вину там. Хотя судья хотел назначать экспертизу, сказал что ничего не понимает в пдд) Регистратор забыл подключить.
В общем это все занимает очень много времени. Регистратор ничего не заменит)
VP_Son 11.03.2019 14:22 пишет: "і" ще не означає, що ці функції виконуються одночасно і завжди. Я задавав питання - на дорозі 24 метра скільки смуг? З однією суцільною.
Навіть на дорозі завширшки 100 м з однією роздільною розміткою буде 2 смуги - по одній для руху у протилежних напрямках.
В ответ на: 1.1 (вузька суцільна лінія) - поділяє транспортні потоки протилежних напрямків і позначає межі смуг руху на дорогах; позначає межі проїзної частини, на які в'їзд заборонено; позначає межі місць стоянки транспортних засобів, майданчиків для паркування і край проїзної частини доріг, не віднесених за умовами руху до автомагістралей;
В данном случае подходит первое: "поділяє транспортні потоки протилежних напрямків". То-есть тоже самое, что и 1.3, только без указания кол-ва полос. Ну и поскольку разметки собственно полос мы не видим, то определяем сами, по ширине проезжей части.
Розмітка є? Напрямки розділяє? Отже смуг всього дві - по одній у протилежних напрямках. І пофіг, що там влазить п'ять ваших сараїв у кожному напрямку. Якби зовсім не було б розмітки, то тоді вже можна міряти сараями тощо.
VP_Son 11.03.2019 14:22 пишет: "і" ще не означає, що ці функції виконуються одночасно і завжди. Я задавав питання - на дорозі 24 метра скільки смуг? З однією суцільною.
Навіть на дорозі завширшки 100 м з однією роздільною розміткою буде 2 смуги - по одній для руху у протилежних напрямках.
Крім "читати правила" не завадило б ще й "мислити". Якщо людина на це в принципі здатна, безумовно. Бо зачасту на форумі демонструються якраз протилежні здібності. Раджу Вам згадати шкільний курс української мови і таку його складову частину, як "сполучник". І один з них - "і". Яку функцію має і які наслідки можуть бути. От зокрема, про "об'єднання": Біле і чорне - означає, що одночасно вони є? Буде сіре? А вогонь і вода - також одночасно? Можливо я Вас здивую, але в ПДР сполучники використовуються так само, як і в інших творах, написаних українською мовою.
Крім "читати правила" не завадило б ще й "мислити". Якщо людина на це в принципі здатна, безумовно. Бо зачасту на форумі демонструються якраз протилежні здібності. Раджу Вам згадати шкільний курс української мови і таку його складову частину, як "сполучник". І один з них - "і". Яку функцію має і які наслідки можуть бути. От зокрема, про "об'єднання": Біле і чорне - означає, що одночасно вони є? Буде сіре? А вогонь і вода - також одночасно? Можливо я Вас здивую, але в ПДР сполучники використовуються так само, як і в інших творах, написаних українською мовою.
Тоді раджу відмотати форум назад на одну сторінку і ще раз перечитати цитату пункту 11.1 у власному повідомленні. Можна порівняти із першоджерелом.