Re: 6 секунд разгон. Реально ли использовать весь потенциал?
[Re: -Виталя-] 17 марта 2019 в 16:28
-Виталя- 17.03.2019 15:36 пишет:
Там в прайсе есть шикарный вариант за 1.2 млн (330i) с 5.8 до сотни. Как думаешь, купят его или 520i в эти деньги? вопрос, как ты понимаешь, риторический.
Re: 6 секунд разгон. Реально ли использовать весь потенциал?
[Re: -Виталя-] 17 марта 2019 в 16:30
Ну так глобально я тут з вами згоден - у нас народ візьме більшу машину за ті ж гроші Я купу разів наводив приклад як свого часу мене кілька разів перепитували а може за ці гроші, шо я гольфа конструюю, вже пассата візьмете В салоні мерса так само на певному етапі ігор з конфігуратором менеджер запитав а може за цю суму краще глянете з переліку складського Ц-класу
Але й мене почуйте - в нас нема звідки середньому класу вибирати їдучі авто бо їх ніхто не пропонує на стабільній ціновій основі окрім кононічного 1.8 від ВАГа. Ще пригадую дуже короткий період часу продавали новий меган ГТ з 200-сильним 1.8 (це не спорт а лиш трохи "підігрітий" цивільний варіант). І я навіть інколи зустрічаю ці машинки в потоці (гарні, зараза). Але потім перестали (а зараз і взагалі хетч не завозять )
Ще пригадую нещодавно дізнався, що корейці на якісь цивільні легковушки пропонують турбо1.6 під 200 коней Елантра чи щось подібне. Але чи це було щось разове чи на постійній основі - хз, треба гуглити