Дві фірми норм,ровери прості як двері без передач і т д,колеса 20-ки і там і там .Малому 6 років,якраз саме те. Хочу брати б.у в хорошому стані,є і з тих і з тих купа пропозицій,що краще?
Ґоцул 15.03.2019 11:20 пишет: Дві фірми норм,ровери прості як двері без передач і т д,колеса 20-ки і там і там .Малому 6 років,якраз саме те. Хочу брати б.у в хорошому стані,є і з тих і з тих купа пропозицій,що краще?
Я на 6 років вже підбирав би 24 дюйми, бо з 20 швидко виросте. Сам стояв перед цим вибором рік тому. Зараз малому 7 років 9 місяців і вже у 24-му велі довелося сидіння піднімати від самого низького рівня десь на 10 см. Тобто вже і 26 дюймів не за горами. Ну і перемикання передач він швидко опанував.
Ґоцул 15.03.2019 11:20 пишет: Дві фірми норм,ровери прості як двері без передач і т д,колеса 20-ки і там і там .Малому 6 років,якраз саме те. Хочу брати б.у в хорошому стані,є і з тих і з тих купа пропозицій,що краще?
Я на 6 років вже підбирав би 24 дюйми, бо з 20 швидко виросте. Сам стояв перед цим вибором рік тому.
Так это по ребенку смотреть надо. Моему младшему в апреле 7 лет будет, недавно меряли 20", на котором он в прошлом году катал, еще вполне нормально, а 24", оставшийся от старшего, еще очень велик. Так что еще этот сезон точно катает на 20", а дальше будем посмотреть.
harald67 18.03.2019 09:49 пишет: Тобто вже і 26 дюймів не за горами.