Mr_kaktyC 07.04.2019 12:59 пишет: если вы такой умный, наверное можете подсказать кто может привезти дешево габаритный товар весом от 5 кг и стоимостью выше 200уе, дешевле :?
та в скільки разів він буде дешевше від ціни посередника (назву якого ви потерли) якщо ви знаєте іншого посередника з більш дешевою ціною?****?? чекаю в лс.
(ціна посередника)
послуги якою в даній темі і намагаюсь дізнатись, реальні чи кідалово
Пожалуйста, за жалобы, я могу и не в личку. Задавайте правильно вопросы. Нужно понимать, как минимум а) растаможка? или ваш перевозчик выбросит накладную продавца? б) какой будет объемный вес? в) морем, как я понимаю? И все равно, даже при наличии нормальной полной информации, ну вот вряд ли кому то интересно решать ваши проблемы, смотреть ваши ссылки на ибее и т.п. Если есть у вас предложенная цена, то спросите, дорого это или дешево, может что-то посоветуют. Я бы, например, уточнил все наперед в юкрейн-экспресс, нет ли нюансов (а они у часто были) и отправил бы через них морем. Мой любимый перевозчик для всяких шмоток.
Панове Mr_kaktyC & Tool , зверніть увагу на перебіг дискусії: - у першому повідомленні наведені пару посередників, і питання чи варто ними користуватися; - у наступному пості я пишу "Чому б самому не замовить, а не кормити посередників?". Якщо ви не випадково забрели в даний розділ і не перший раз тут - мали б принаймні здогадуватись, що "самостійно" - це замовити на адресу форвардера у США (про що тут у розділі є купа інструкцій), а звідти вже в Україну. Але ж ні. - далі наводяться дивні твердження, що самостійно вийде в 2-3 рази дорожче. - тоді я коректно попросив навести приклади таких товарів (бо мені важко уявити, що за такий товар може буть, щоб різниця була у 2-3 рази, ніж самостійно замовить і відправить через форвардера). У відповідь - пару днів ігнор. Мені потрібно було кожного в лічку запросить відповісти?
p.s. Ви не уявляєте, скільки раз тут набігали боти і подібним, типу завуальованим, чином пробували рекламувати різноманітних посередників. (1) "А що скажете про такого-то посередника?" (2) "Суууупер, замовляв через нього n раз, зекономив купу грошей!" (3) "Рекомендую, через нього виходить в 5 раз дешевше!"
і т.п.
Тому власне, саме враховуючи, що ви не перший день на форумі, і були винесені, зверніть увагу, _усні_ попередження. Тему спеціально не зносив, щоб в подальшому було видно тим, хто, можливо, захоче прорекламувати таким чи подібним чином посередників.
BaclaJan 02.04.2019 17:33 пишет: Ничего сложного нет, могу помочь привезти если нужно.
проектор LG , refurbished цена на Амазоне 700 сколько будет стоить привезти ? с официальной растаможкой и сам могу, интересует "в чемодане" можно и в лс