Якщо потрібен легковий грузовичок - тоді так. В мого колеги по бізнесу такий, пригнаний з Голандії, 2002 року випуску. Я на ньому трохи поїздив. Маневреність просто потрясна, розвертається таке враження, що мало не на місці. Тяговитість двигуна хороша - дизель все-таки. Але не турбодизель, тому на трасі тупий. Якщо вперто тиснути на газ, до 140 розганяється, але це мука. До 80-90 км/год їздить досить шустро. Всередині місця валом. Посадка досить висока (не машини, а водія-пасажирів), зручно. Двигун надійний, підвіска теж ніби нічого. Але якщо з огляду на дизайн інтер`єра та екстер`єра, то мені більше пижики та сітроени аналогічні до вподоби. Вони трохи більш легковушні.
Хорошая машинка. У меня 2 штуки было. До 100 000 км ни о чем не думаешь. Потом замена аммортизаторов, передних рычагов и подушки коробки. Ездил только на 1,4 бензинках. Моторы любят хорощий бензин. Заправлялся в КИеве на УкрАвто. Засход до 8 литров в городе.
В ответ на: Долго думал что брать и вроде созрел на Рено Кенго.Хочется дизель,посоветуйте как он в эксплуатации и какая периодичность ТО
так он сказал что нуна ббрать тока 1.4 бензин, а дизель ни в какую.... ламуч очень в плане мотора я , но ругают почему то 1.9 дизель
Насколько я знаю - ругают не 1.9, а более мелкие CDI. А атмосферник 1.9 (F8Q) - вполне себе надежный и терпеливый к нашей солярке аппарат. Правда не самый мощный и экономный... А еще можешь тут и тут глянуть - как раз похожая тема обсуждалась...