Привіт форумчани!
Навіщо я збираю інформацію?: Поїхавши на газу на своїй королі майже 100 тис.км. мені було цікаво які ще автомобілі (особливо новіші за 2014 рік) обладнані двигуном який безпроблемно, не дорого (без прямого вприску), і не потребуючи екстра уваги(є гідрокомпенсатори) можна обладнати ГБО. Помітивши тенденцію переходу нових двигунів на прямий вприск хотілось мати можливість в одному місці швидко зрозуміти наскільки двигун пілходящий для ГБО, і вже на основі цього можна зробити висновок наскільки конкретне авто підходить для покупки.
Я почав без поспіху колекціонувати інформацію з відкритих джерел інтернету, і вирішив її відкрити для всіх, без комерційних цілей.
Інформація ще сира, її мало, і не докінця зрозуміло куди рухатись далі. Тому хочеться почути вашу думку, а ще більше користі буде якщо ви поділитесь інформацією про двигун вашого авто і я зможу її добавити в таблицю.
Коли певна інформація була вже зібрана я зрозумів, що непогано було б вирахувати рейтинг двигуна, формула получилась мега проста і однозначно потребує удосконалення, пропонуйте кращі варіанти. Поточна формула: якщо впуск не прямий беремо умовно 5 балів, якщо прямий - 0. При наявності гідрокомпенсаторів додаємо 2 бали. Це все сумуємо.
Таблицю з вже зібраною інформацією оформив як сайт
Цілі на найближче майбутнє:
-Збирати, збирати і ще раз збирати інформацію про інші автомобілі
-Покращити опис автомобілів на які встановлювався двигун
-Добавити фото автомобілів
-Покращити дизайн сайту
-Зробити можливість кожному добавити інформацію.
А пока що пишіть що покращити, що було б корисно ще побачити, як краще розрахувати рейтинг двигуна, пишіть для яких авто перш за все було б цікаво побачити інформацію, ну і діліться інформацією.