Executor 26.04.2019 11:55 пишет: роззява в"їхав у зад
те саме в двох судових інстанціях співала - ніфіга не допомогло
Нене, мадам рулем крутила МЕЖДУ полосами. То что она успела вставить зад за секунду до - не говорит о том, что тот кто сзади не применил, например, экстренное торможение еще в то время, как она перестраивалась.
Нене, мадам рулем крутила МЕЖДУ полосами. То что она успела вставить зад за секунду до - не говорит о том, что тот кто сзади не применил, например, экстренное торможение еще в то время, как она перестраивалась.
Перед отим виділеним багато чого по ПДР потрібно робити і без цього
Пупкин Вася 25.04.2019 18:10 пишет: Тринділа по телефону? Без ременя? Валідол в аптечці просрочений?
Перед отим виділеним багато чого по ПДР потрібно робити і без цього
Так власне, що немає про що сперечатися. Порушення переднього очевидні, а чи міг задній уникнути - може відповісти виключно експертиза. У тій ТЕМІ ТСа теж пробували місцеві експерди залошити
Пупкин Вася 25.04.2019 18:10 пишет: роззява в"їхав у зад
роззява-не-роззява, а гальма якісь слабуваті.
А як це Ви так по відео визначили? Є дані по швидкості, гальмівному шляху і т.д.? Пам"ятаю, що вигальмавувся досить ефективно, пошкоджень майже не було, це при тому, що вона там практично зупинилась, а я такого брєду не очікував і почав гальмувати в останній момент. Пропонував навіть роз"їхатися, але то було некамільфо для співробітниці апеляційного суду
Так власне, що немає про що сперечатися. Порушення переднього очевидні, а чи міг задній уникнути - може відповісти виключно експертиза. У тій ТЕМІ ТСа теж пробували місцеві експерди залошити
KX 29.05.2019 21:15 пишет: Сегодня было рассмотрение, показал видео судье, постанову отменили, через 10 дней получить бумажное решение суда и за правами.
Это конечно супер. Постанову отменили, а виновник то тепер кто?
Мне чинить нечего, денег от деда не надо, главное что не будет штрафа и удорожания страховки.
Написать заявление (клопотання?) не против т.к. всё-равно поеду за правами на Ополчения после получения постановления суда. Если у кого-то есть коза прошу дать. В интернете нет, может оно в свободной форме?
KX 29.05.2019 21:15 пишет: Сегодня было рассмотрение, показал видео судье, постанову отменили, через 10 дней получить бумажное решение суда и за правами.
Стоп, какую ещё постанову отменили? А кто её вынес (постанову)? Разве не суд по 124й?
Стоп, какую ещё постанову отменили? А кто её вынес (постанову)? Разве не суд по 124й?
То я неправильно написал. Должно быть так: суд вынес постанову про закриття адм. справи?
То я неправильно написал. Должно быть так: суд вынес постанову про закриття адм. справи?
Ну наверно. Просто подумалось, что полицаи уже сами постановы по 124 начали выносить, которые потом отменять в суде нужно. Ан нет, все как и прежде - в суде рассмотрение - ок.