autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Киев - Зеньков. Состояние дороги?

simply.user | member ***
3 мая 2019 в 14:40
Добрый день.

Необходимо съездить по маршруту Киев - Зиньков.

План:
Киев - Полтава (м03)
Полтава - Опишня (н12)
Опишня - Зиньков (р42)
Время: 5 часа 45 минут
Расстояние: 434 км

Гугл рисует:
Киев - Пырятин(м03)
Пырятин - Лохвыця - Гадяч (р60)
Гадяч - Зеньков (т1706)
Время: 4 часа 48 минут
Расстояние: 312 км

Разница весьма приличная 1 час и 100 км.

У кого есть более-менее свежие данные/впечатления о состоянии дорог в Полтавской области?
VovkZ | V.I.P **
Re: Киев - Зеньков. Состояние дороги?
[Re: simply.user] 3 мая 2019 в 16:46
Я в тих краях (Гадяч, Зіньків) пару років як не бував (одна з основних причин, якраз - дуже погані дороги), але наскільки чув - там мало що змінилося. Тобто, що Лохвиця-Гадяч-Зіньків, що Полтава-Опішня-Зіньків - погані або дуже погані дороги.
Відрізок Лохвиця-Гадяч - був один з самих найгірших з них.

Пирятин-Лохвиця - не ідеально, є місця з крупними ямами, але вони зконцентровані відносно короткими відрізками, які з року в рік виникають на одних і тих же місцях, і не надто напрягають. Пирятин-Лохвиця (біля 60 км) мною проїжджається за 40-60 хв.

Що Лохвиця-Зіньків, що Полтава-Зіньків - одинакової довжини, і, можу гадати, що плюс-мінус одинаково дуже погані. Тобто сумарно, шлях через Лохвицю - може дійсно бути коротшим по часу (але потрібно приготуватися тримати швидкість не вище 60 км/год).

Змінено VovkZ (16:53 03/05/2019)
VovkZ | V.I.P **
[Re: simply.user] 3 мая 2019 в 16:57
simply.user 03.05.2019 14:40 пишет:

Гугл рисует:
Киев - Пырятин(м03)
Пырятин - Лохвыця - Гадяч (р60)
Гадяч - Зеньков (т1706)
Время: 4 часа 48 минут
Расстояние: 312 км

- думаю, гугл надто оптимістичний. Тут буде більше 5 годин, швидше навіть, може бути 6 годин.
Те ж саме стосується шляху через Полтаву - тільки лише до самої Полтави - їхати біля чотирьох годин (враховуючи ремонти дороги після Хоролу, можливі заправки, і т.п.). Плюс Полтава-Зіньків - теж не думаю, що вийде менше ніж півтори-дві години.
Отже обидва маршрути, якщо усе ок, займуть (в мене) приблизно лодинаково часу - біля шести годин.
Змінено VovkZ (17:01 03/05/2019)
dr1v3 | энтузиаст **
[Re: VovkZ] 3 мая 2019 в 17:22
Дорога Пирятин - Лохвица - Зеньков категорией ниже, чем Полтава - Опошня - Зеньков. Когда я ехал в районе Гадяч-Зеньков-Опошня 2 года назад, я проклял все на свете, это был просто танковый полигон, не думаю что сейчас что-то изменилось. Дорога Полтава-Опошня по состоянию на две недели назад фактически однополосная, обгонять сложно из-за ям на обочине, опять же нежданчики посреди дороги присутствуют, но вполне проезжабельно.
Професор | СуперСтар ***
[Re: simply.user] 3 мая 2019 в 20:30
Ездил на днях из Полтавы на Зеньков. Есть разбитые участки, но ехать можно.
Олексій Огризько | читатель
[Re: simply.user] 5 мая 2019 в 13:19
Від Київа до Гадяча доїжджаю за 4 години, але треба бути уважним за Лохвицею - дорога більше схожа на напрямок.
Olpi | читатель
[Re: Професор] 5 мая 2020 в 10:15
А який стан дороги Київ -Зіньків у цьому році? Як краще їхати після Пирятина: на Лохвицю- Гадяч, чи через Опішню?
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2718