autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Бывает в природе электродвигатель от 300 до 1000об/мин? (2/2)

sk73 | Достоевский *
Re: Бывает в природе электродвигатель от 300 до 1000об/мин?
[Re: lopez] 18 мая 2019 в 15:58
lopez 18.05.2019 14:46 пишет:

Двигун постійного струму + шим регулятор типу такого

Не знал, что такие регуляторы бывают, спасибо!
Сорри за ламерские вопросы - а как он обороты регулирует? Током или напряжением?
Мотор - пока не нахожу подходящий, все или маломощные совсем или оборотов под 3 тыс, а понизить их в 10 раз - наверняка мощность упадёт...
lopez | СуперСтар *
[Re: sk73] 18 мая 2019 в 16:38
Оберти двигуна постійного струму пропорційні середній напрузі. Регулятор ШИМ видає імпульси, ширина яких регулюється. Співвідношення довжин імпульсу і паузи (т.зв. коефіцієнт заповнення) задає середню напругу. Тобто, наприклад, якщо коефіцієнт заповнення 50%, то при амлітуді імпульсів 24 В середня напруга на виході регулятора буде 12 В, оберти двигуна будуть відповідні.
Двигун постійного струму хороший ще тим, що має високий момент на низьких обертах. Треба тільки забезпечити потужне і стабільне джерело живлення постійного струму.
lopez | СуперСтар *
[Re: lopez] 18 мая 2019 в 16:42
Ще мотори: сторінка
Правда, це промислові, певно дорогі. Щось типу стартера від матиза б, але там, певно оберти низькі.. Я б пошукав щось автомобільне на 12 чи 24 В.
ЗІ: Почав згадувати, де я з цим зтикався, згадав: вентилятор радіатора авто. Колись ще на жигулях ліпив приблуду для плавного старту чи шось таке.. Там наче й потужність хороша і оберти підходящі..
Змінено lopez (17:31 18/05/2019)
Yashka | V.I.P **
[Re: sk73] 18 мая 2019 в 21:11
sk73 18.05.2019 11:33 пишет:

Yashka 18.05.2019 11:19 пишет:

На вашей любимой китайской помойке

воздержитесь писать дальше в подобном ключе.

Я не о вас конкретно, прошу прощения, если так показалось. а вообще об фтуе где эти помойкиалибабы очень популярны. Там нормальные частотники с классическим управлением и аналоговыми входами-выходами. Не думаю, что ота приблуда от швейной машинки будет стоит дешевле классического частотника. Я на наших заводах достаточно наигрался с этими мелкими частотниками, но я их беру на ебэе.
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Бывает в природе электродвигатель от 300 до 1000об/мин? (2/2)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

2 користувачів і 142 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2213