Потом пустая и с редкими НП дорога Червоноград-Радехов-Броды. Никакого Львова. Всего на 35 км длиннее, чем через Краковец...
и какое состояние на этом участке? пузотерка с мелким клиренсом как?
Есть один плохой участок в Радехове, метров 500. В остальном - норм.
дякую, возьму на заметку просто однажды повелся на переход в грушево кабы не кроссовер - можно было бы или остаться на дороге или возвращаться в цивилизацию...
При чому тут знання географії. Але якщо говорити про географію, то Гугл дає перевагу маршруту Ярослав - Львів - Броди перед Ярослав- Угринів - Броди і по кілометражу і по часу (аж на 30 хв, і це в денний час, правда в суботу). Тільки не треба говорити про кордон, бо тут почали вчити географії. Гугл дає на весь маршрут Прага - Київ 14 год з гаком і той хто пройде його за цей час буде дуже хороший молодець. А той хто бистріше, то то вже ближче до сумашествія і небезпечно для навколишнього середовища, в т.ч. людей.
Во-первых, не 14 с гаком, а 13 с гаком. Во-вторых, полчаса по Праге, и полчаса по Киеву - это уже 12 с гаком. Ну и в третьих, если ехать +10 ко всем и не останавливаться каждый час, то фантастика становится реальностью.
Я заміряв не з центру міст, а з окружних Праги і Києва. Просто я хочу сказати, що щоб так їхати, треба всюду значно перевищувати дозволену швидкість, що не є добре. Особливо для нас, хто їде разом з вами по цим вже дорогам. А поїздив я не мало, всю Європу вздовж і поперек, географію знаю і дороги знаю, і летунів надивився.