В нових 1.5 літрових двигунах БМВ також 3 циліндри. Тойоти яріс із такими двигунами вже по 20 років їздять. А ще раніше такі двигуни були на тойотах старлет. Де проблеми?
В нових 1.5 літрових двигунах БМВ також 3 циліндри. Тойоти яріс із такими двигунами вже по 20 років їздять. А ще раніше такі двигуни були на тойотах старлет. Де проблеми?
в прошивке.
А детальніше?
С машиной все ок. Проблема в прошивке автора и не более. ффф туда же.
С машиной все ок. Проблема в прошивке автора и не более. ффф туда же.
До речі - відгуки в іномовних виданнях розвинених країн про Мітсубіші Міраж просто жахливі. Яким чином вона потрапила до кастінгу?
Дага де Муро посмотри про эту машину, станет яснее.
Та я її вживу чимало бачив, і її брата близнюка у кузові седан - атрадж. Що у середині, що із зовні - жах. Конкуренцію їм складає хіба що хюндаї гранд і10 седан. Десь читав таку версію, що це не справжній мітсубіші, а якась власна таїландська або спільна із мітсубіші (вибачаюся, що писав малазійська) розробка для внутрішнього ринку. Тому і таке воно бюджетне. А потім вирішили спробувати і назовні продавати.
Yashka 08.07.2019 10:50 пишет: Почти сюда оцените сколько стоит FORD Fiesta, 2014, 1.6, 58400 km
по цене на это авто кто то что то конкретное скажет?
ЗЫ За те 3-х цилиндровые я уже все выяснил. У них ресурс в аккурат на 3 цилиндра, т.е. макс 100тык и капиталка. Все 3-х цилиндровые уже давно для меня ушли фсад.
Yashka 08.07.2019 10:50 пишет: Почти сюда оцените сколько стоит FORD Fiesta, 2014, 1.6, 58400 km
ЗЫ За те 3-х цилиндровые я уже все выяснил. У них ресурс в аккурат на 3 цилиндра, т.е. макс 100тык и капиталка. Все 3-х цилиндровые уже давно для меня ушли фсад.
А розкажи но мені - інженеру механіку за освітою, яким чином кількість циліндрів впливає на моторесурс двигуна.
А розкажи но мені - інженеру механіку за освітою, яким чином кількість циліндрів впливає на моторесурс двигуна.
Короче, фтуя в своем репертуаре ничерта полезного, но зато гора фруда и бессмысленныого трепа... думаю ветку можно закрывать, как, впрочем, и любую в этой доске. Думал что-то за 15 лет тут поменялось, ага, щаз!
- до-речі, ресурс досить нелінійно залежить від навантаження на двигун (або якийсь умовний вузол). Є критична величина навантаження, після якої знос збільшується в рази (ресурс зменшується в рази). Ця критична точка може лежати десь, умовно, на величині "три з половиною циліндри". Тобто, чотири циліндри житимуть умовні 400-500 тисяч км, а три циліндри - вже усього 100-200 тис.км. Цю точку можна, частково, рухати, наприклад, обмеженням важких режимів роботи двигуна, або вибором типу масла.
koka.in 28.06.2019 10:02 пишет: Пыж 107/Ситро ц1 В наших пробках можно приклеить 1л к заводским данным.
Чуть улучшенный двигатель на 72 л.с. реально ест 5.5 л. на сто км. Средний расход за несколько тысяч на хорошем 95-м. Режим город/ трасса 70/30+ кондиционер.
koka.in 28.06.2019 10:02 пишет: Пыж 107/Ситро ц1 В наших пробках можно приклеить 1л к заводским данным.
Чуть улучшенный двигатель на 72 л.с. реально ест 5.5 л. на сто км. Средний расход за несколько тысяч на хорошем 95-м. Режим город/ трасса 70/30+ кондиционер.
"Місто" - дуже неоднозначне трактування. Коли на такому їздили в Черкаси, то і менше 5 л/100 км виходило. А от по центру Києва по підйомах (де цей двигун постійно треба крутити до 3-4 тис обертів, бо на підйомі тяги йому катастрофічно не вистачає), із короткими поїздками та частими паркуваннями у дружини виходить 9 л/100 км. Якби зараз такого купував, то дивився би на версію з 1.2 а не 1.0. До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
"Місто" - дуже неоднозначне трактування. Коли на такому їздили в Черкаси, то і менше 5 л/100 км виходило. А от по центру Києва по підйомах (де цей двигун постійно треба крутити до 3-4 тис обертів, бо на підйомі тяги йому катастрофічно не вистачає), із короткими поїздками та частими паркуваннями у дружини виходить 9 л/100 км. Якби зараз такого купував, то дивився би на версію з 1.2 а не 1.0. До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
У нас продают с двигателем Тойота 1.0 на 72 вместо 68л.с. И это хорошо. Проверенный временем моторчик. Четыре лошадки подкинули новым впускным коллектором и двумя форсунками на цилиндр.
До речі, хто в курсі, у новому 108/С1 двигун на 1.2 літри від тойоти чи від пежо?
У нас продают с двигателем Тойота 1.0 на 72 вместо 68л.с. И это хорошо. Проверенный временем моторчик.
Четыре лошадки подкинули новым впускным коллектором и двумя форсунками на цилиндр.
Те, що на цій автівці 1.0 двигун - тойота (насправді розробка дайхатсу кінця минулого тисячоліття але це не принципово) я знаю. В умовах Києва (особливо центру) його критично не вистачає. На попередній версії був ще дизель Пежо допотопний 1.4 на 54 к.с. Мене цікавить, чий двигун 1.2, який встановлюють (але в Україну не завозять) на Пежо 108/Строєн С1/Тойота айго. І у Тойоти і у ПСА є двигун такого об'єму.
- до-речі, ресурс досить нелінійно залежить від навантаження на двигун (або якийсь умовний вузол). Є критична величина навантаження, після якої знос збільшується в рази (ресурс зменшується в рази). Ця критична точка може лежати десь, умовно, на величині "три з половиною циліндри". Тобто, чотири циліндри житимуть умовні 400-500 тисяч км, а три циліндри - вже усього 100-200 тис.км. Цю точку можна, частково, рухати, наприклад, обмеженням важких режимів роботи двигуна, або вибором типу масла.
совершенно верно. Например самрты что продаются в Киеве после 100тык все капиталены. Потому и вопрос был про Мираж. С ним вопрос закрыт, 3-х цилиндровое вычеркнуто. Остались Хонда Фит и Форт фиеста. Форд 1.6 Хонда 1.5 по расходу практически одинаково, в районе 5-6 л/100 км. Но фисташку 2014 года с пробегом 50-70 тык я могу взять за 4000-4500, а вот аналогичная Хонда будет +1500-2000. Хонда настолько лучше в перспективе 2-х лет эксплуатации?