і почав рухатися на велосипеді через перехід ... Невизнання обвинуваченим своєї вини суд може сприйняти лише як захисну реакцію на висунуте йому обвинувачення та оцінює як бажання обвинуваченого уникнути кримінальної відповідальності і цивільно-правових наслідків ... покарання у вигляді 3 (трьох) років позбавлення волі ... звільнити ОСОБА_4 від відбування призначеного основного покарання з випробуванням на 1(один) рік 6 (шість місяців)
Взбитые сливки на этот тортик:
В ответ на:
Обвинувачений за весь цей час передав її чоловікові 8 000 грн. допомоги, більше ніякої допомоги він не надавав. ... Цивільний позов у кримінальному провадженні не заявлявся.
Это 2013 год. Каноническая "штукабаксов".
Ну а вишенка - показания свидетей. Почитайте, это просто праздник какой-то, феерия со всех сторон.
UPD:
В ответ на:
Во время заседания 27 июля 2017 Высший совет правосудия принял решение об увольнении судей-коррупционеров в связи с подачей заявлений об отставке:
Сивоконь Тамары Ивановны - с должности судьи Татарбунарского районного суда Одесской области;
Там їх %, навпаки, помітно вищий, за моїми спостереженнями.
на южном утром фура в хонду въехала под таким же углом как тут в велосипедиста и перехода (перекрестка) там не было
Сорри конечно, а кто тут в велосипедиста въехал? Не велосипедист ли в машину влетел???
какая разница сколько колес, я до сих пор понять не могу как можно было так перестроиться. красное огороженный ремонт 1 полосы, синий хонда, примятость не сильная то есть не толкал хонду. выезда справа нету.
Водитель автомобиля Рено наехал на пешехода, который ехал на велосипеде:
ОСОБА_1 керуючи автомобілем «Рено» д.н. НОМЕР_2 по проспекту Героїв Сталінграду в м. Києві, не був уважним до дорожньої обстановки, відповідно не відреагував на її зміну, в результаті чого здійснив наїзд на пішохода гр. ОСОБА_2, який рухався на нерегульованому пішохідному переході на велосипеді
ОСОБА_1 керуючи автомобілем «Рено» д.н. НОМЕР_2 по проспекту Героїв Сталінграду в м. Києві, не був уважним до дорожньої обстановки, відповідно не відреагував на її зміну, в результаті чого здійснив наїзд на пішохода гр. ОСОБА_2, який рухався на нерегульованому пішохідному переході на велосипеді
В ответ на:
Велосипед — транспортний засіб, крім крісел колісних, що приводиться в рух мускульною силою людини, яка знаходиться на ньому. Водій — особа, яка керує транспортним засобом і має посвідчення водія (посвідчення тракториста-машиніста, тимчасовий дозвіл на право керування траспортним засобом, тимчасовий талон на право керування траспортним засобом) відповідної категорії. Водієм також є особа, яка навчає керуванню транспортним засобом, перебуваючи безпосередньо в транспортному засобі.
Почитал и возникло много вопросов. Как водитель может быть пешеходом? Или велосипедист не водитель? Если у меня не будет прав, а я буду управлять транспортным средством, то я не буду водителем?
" і має посвідчення водія (...) відповідної категорії." А т.к. категории велосипед у нас нет, то велосипедист не может является водителем ни при каких обстоятельствах.
Andrew82 28.06.2019 11:23 пишет: " і має посвідчення водія (...) відповідної категорії." А т.к. категории велосипед у нас нет, то велосипедист не может является водителем ни при каких обстоятельствах.
Сути это не меняет. Претензий нет к тому, что велосипедист - не пешеход?