c-cam 26.06.2019 15:14 пишет: через Стрый-Долина-Калуш-И-Ф, разумной альтернативы нет(
Відгуки протилежні. Схоже, що роблять ділянку Стрий-ІФ, але неприємних несподіванок має ще вистачати. ІФ-Чернівці через Коломию робили не так давно, не думаю, щоб там було погано.
c-cam 26.06.2019 15:14 пишет: через Стрый-Долина-Калуш-И-Ф, разумной альтернативы нет(
Відгуки протилежні. Схоже, що роблять ділянку Стрий-ІФ, але неприємних несподіванок має ще вистачати. ІФ-Чернівці через Коломию робили не так давно, не думаю, щоб там було погано.
ну так а яка альтернатива? через Стрий-Ходорів-Рогатин-Франківськ? через Стрий-Львів-Бібрка-Рогатин-Франківськ? Стрий-Львів-Тернопіль-Чернівці???
Я весною плюнув (не поїхав до ІФ) і повернувся з Трускавця до Києва на пару днів раніше, бо альтернативою було два гаки через Львів. Зараз стан значно кращий, але ТС має бути готовий, що не все там добре.
BGV 26.06.2019 15:53 пишет: Мне рисует дальше,но лучше через Тернополь и вниз
400 км вместо 280 по дороге будет окружная Львова, где можно нефигово попасть на время, окружная Тернополя в... не лучшем состоянии, скажем так. Дальше Тернополь - Теребовля (через город 20км/ч) - Чертков итд - вся траса сильно загружена и не без проблем по покрытию. не вижу смысла