autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПивна в шинку

А на што зараз відкита охота?

Amateur | ExГазировщик **
29 июня 2019 в 19:26
На дачі.
Зі сторни річки з десяток пострілив і потім тиша, не дуже впевнений, але мені здалося що гладкоствол, та й ще не один. На кого зараз выкрито сезон? На качку здається ще рано...
Caonima | Достоевский *
Re: А на што зараз відкита охота?
[Re: Amateur] 30 июня 2019 в 22:16
На бабака і самця козулі. Але індивідуальне. Тобто там один, максимум 2-3 постріли. Не 10 точно.
Це якщо взалі відкрито в вашій області.
Claus | Супер писатель! ***
[Re: Amateur] 1 июля 2019 в 11:21
Amateur 29.06.2019 19:26 пишет:

На дачі.
Зі сторни річки з десяток пострілив і потім тиша , не дуже впевнений, але мені здалося що гладкоствол, та й ще не один. На кого зараз выкрито сезон? На качку здається ще рано...

imho Быкотека + стрельба по банкам..
Storag | охотник **
[Re: Claus] 1 июля 2019 в 14:34
Или браконьерство. Периодически бывая на даче тоже слышу выстрелы. Разные. Один из дачников, бывший мент, развлекается стрельбой из короткоствола по мишеням, на своем участке. Резина у него. А с другой стороны, там где ставки в которых раньше рыбу разводили, из гладкоствола бывает стреляют, скорее всего сторожа этого заброшенного хозяйства браконьерничают.
Amateur | ExГазировщик **
[Re: Claus] 1 июля 2019 в 15:20
Claus 01.07.2019 11:21 пишет:

Amateur 29.06.2019 19:26 пишет:

На дачі.
Зі сторни річки з десяток пострілив і потім тиша , не дуже впевнений, але мені здалося що гладкоствол, та й ще не один. На кого зараз выкрито сезон? На качку здається ще рано...

imho Быкотека + стрельба по банкам..

Вірогідніше за все. Бо було пару дуплетів, остальні одинокі на протязі 6-8сек і потім все стихло, або ж таки хтось качку брачив.
Autoua.netФорумПивна в шинку

Додаткова інформація
Модератор:

moderator, Sergu44o, Hrust 

0 користувачів і 4 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 3740