autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумКіно, книги та музика

Музыка, которую можно слушать "вечно"? (3/3)

lumina | опытный писатель *
Re: Музыка, которую можно слушать "вечно"?
[Re: sk73] 29 сентября 2019 в 10:11
Может не вечно слушать, но... https://youtu.be/03peq4BQc9Y
TPEHEP | энтузиаст ****
[Re: sk73] 23 мая 2020 в 23:04
поклонник этих ребят https://www.youtube.com/watch?v=5U8YV7sb19s
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Cyclist] 24 мая 2020 в 06:34
Я згоден із вашим висловлюванням, але є принаймні три нюанси, які сильно ускладнюють реалізацію цього, а саме: для того, щоб "розчути" більшість класичних творів потрібні:
1) виконання цієє класики високопрофесійним оркестром, а не аби ким
2) якісний студійний запис рівень якого не має нічого спільного із тим, з яким записуються сучасні естрадні зірки
3) апаратура, на якій можна справді почути усю магію звуку симфонічного ораестру (та і примящення, де слухати). Тут лише плеєр, підсилювач та ас нові принаймні 4К доларів мають коштувати.
xonix406 | СуперСтар ***
[Re: harald67] 24 мая 2020 в 08:18
harald67 24.05.2020 06:34 пишет:

Я згоден із вашим висловлюванням, але є принаймні три нюанси, які сильно ускладнюють реалізацію цього, а саме: для того, щоб "розчути" більшість класичних творів потрібні:
2) якісний студійний запис рівень якого не має нічого спільного із тим, з яким записуються сучасні естрадні зірки
3) апаратура, на якій можна справді почути усю магію звуку симфонічного ораестру (та і примящення, де слухати). Тут лише плеєр, підсилювач та ас нові принаймні 4К доларів мають коштувати.

Погоджуюсь тільки з першим. Решта - занадто. Я, наприклад, в машині слухаю. Досить багато різних шумів, але це не заважає отримувати задоволення.
harald67 | подсевший на форум **
[Re: xonix406] 24 мая 2020 в 10:08
xonix406 24.05.2020 08:18 пишет:

harald67 24.05.2020 06:34 пишет:

Погоджуюсь тільки з першим. Решта - занадто. Я, наприклад, в машині слухаю. Досить багато різних шумів, але це не заважає отримувати задоволення.

Справа у тому, що у машині не чутно десь чверть усієї музичної інформації, яку можна почути на висококласні апартурі і з якісного запису (не мр3).
Autoua.netФорумКіно, книги та музика

Музыка, которую можно слушать "вечно"? (3/3)

Додаткова інформація
Модератор:

BorisB, moderator 

1 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 13525