BorisB 25.11.2019 00:43 пишет: сьогодні дивився з гарною українською озвучкою, фільм ОК
ну такое... Имхо фильм для Асашайцев и тех , кто сильно в курсе тех событий. Полтора часа смотришь в аквариум с золотой (даже двумя) рыбкой, потом минут 20 Тарантиновский треш и титры (. Картинка норм, звук кафно ( это на хдбоксе)
тарантіно не любить нацистів, рабовласників, Брюса Лі та хіппі. Не дякуйте, можете фільм не дивитись:) Джанго та Виродки - оце для мене два шедевра. Мабуть без Крістофера Вальца кіно не виходить у Квентіна. Не сказати, що не сподобався зовсім, але фільм на один раз, передивлятись точно не буду.
Khimik 08.12.2019 12:46 пишет: Мені зайшло дуже мощно. Тупо стьоб в кожному кадрі. І то певно буду дивитися ще, напевно всі не побачив поки шкірився з попередніх.
Класика Голівуду, я отримав задоволення. Атмосфера, багато цікавих деталей, непевершена гра Ді-Капріо (Піт теж "нічо", але мені не зовсім зайшов), трішки юмору, напружений фінал. Назва фільму вже підказувала, що це не буде типовий тарантінівський треш, а буде щось легше, ближче до класики кіно - і я не помилився.