Я думаю таки відкрито, просто з Гугла не прибрали знаки. Бо рух по ньому Гугл показує, навіть помітний стандартний невеличкий затор на з'їзді з мосту в бік Щасливого.
Waze вже змінив карту. Я сьогодні по цьому моту їхав особисто, все відкрито. Змінили схему організації ДР - все коло в напрямку Фоззі головне (раніхе було частково головне).
Максімич 12.11.2019 10:29 пишет: Waze вже змінив карту. Я сьогодні по цьому моту їхав особисто, все відкрито. Змінили схему організації ДР - все коло в напрямку Фоззі головне (раніхе було частково головне).
З мосту "уступи дорогу"? Хріна з два фури будуть комусь поступатися, ще півроку по пам'яті будуть всі ганяти..
Так, з мосту "Дати дорогу". Але давати дорогу там особливо нікому, з Пролісків одиниці машин виїжджають в напрямку Фоззі. А от в напрямку Києва перед кільцем нежданчики...
Максімич 12.11.2019 13:45 пишет: Так, з мосту "Дати дорогу". Але давати дорогу там особливо нікому, з Пролісків одиниці машин виїжджають в напрямку Фоззі. А от в напрямку Києва перед кільцем нежданчики...