В ответ на: разве такое возможно "уставной фонд 2 грн"? Ну и кроме уставного ж еще какое-то майно может есть.
Так на https://youcontrol.com.ua указано, а навскидку из инета - размер не регламентируется а насчет майна я сомневаюсь, вроде как эту лавку в начале 90-х открыли, чтобы деньги за какие-то доп. работы получать и дерибанить в коллективе, типа кооперативчик при предприятии, так что там вряд ли что на балансе есть ну и на счетах тем более хотя проверить не помешает
та то чего-то мне казалось что раньше был минимальный размер УФ
spd 22.08.2019 10:16 пишет: , вроде как эту лавку в начале 90-х открыли
Тобто статутний фонд був не такий і малий - 200 тисяч. А після деномінації 1996-го потреб в його збільшенні не було.
P.S. У мене свій випадок. На початку 90-х зареєстрували ТОВ-ку "на троїх", бізнес у неї не пішов, я про неї забув контактів з напарниками з того часу не було. Десь на початку 2000-х бачив ТОВ-ку в реєстрах і себе серед її власників. Зараз в youcontrol та подібних її на мені нема (назву ТОВ-ки за давністю років вже й забув). Тобто або мене звідти викинули без моєї згоди, або що більш ймовірно її діяльність припинили без цієї згоди.
В ответ на: Тобто статутний фонд був не такий і малий - 200 тисяч. А після деномінації 1996-го потреб в його збільшенні не було.
Так тогда 200 тыс сигареты стоили, наверное Я так думаю, что это специально сделано, т.к. ТОВ "техническое" для получения заплаты, видимо другую хоздеятельность не вело
spd 22.08.2019 13:23 пишет: Так тогда 200 тыс сигареты стоили, наверное
"Тогда" - для гіперінфляції дуже неточне поняття. Потрібен рік-місяць заснування ТОВ, щоб хоч якось оцінити багато це чи мало. Наприклад, я весь 1993-й рік купував червоний Winston за 900 купоно-карбованців (на початку року це була реальна ціна, а наприкінці - додатковий щедрий бонус для своїх). Втім жодних цигарок за 200 тик не було навіть у 1996-мому. Коли ці 200 тик стали 2 гривнями, це було більше ніж 1$. Хоча допускаю, що десь в кабаку могли продати. Бо пиво по 600 тик. я пам'ятаю.
В ответ на: прикол в том, что если что-то там и есть но давно нигде не светилось, то может даже в реестрах не быть. но с чего-то начинать конечно нужно
да уж, целый детектив теперь намечается, лучше бы не лазил по интернетам, вечно у меня из-за этого головняк
В ответ на: Наприклад, я весь 1993-й рік купував червоний Winston за 900 купоно-карбованців (на початку року це була реальна ціна, а наприкінці - додатковий щедрий бонус для своїх). Втім жодних цигарок за 200 тик не було навіть у 1996-мому
.Я не пам"ятаю вже цін на цигарки. ТОВ у 1993 зареєстровано. Згідно з твоєю інформацією про ціни це буде статутний фонд у розмірі приблизно 20 блоків цигарок. Не дуже жирно.
spd 22.08.2019 14:33 пишет: Я не пам"ятаю вже цін на цигарки. ТОВ у 1993 зареєстровано. Згідно з твоєю інформацією про ціни це буде статутний фонд у розмірі приблизно 20 блоків цигарок. Не дуже жирно.
Winston в 1993-му курили мажори. Краще орієнтуватися на курс бакса (хоча тоді зарплата в 10$ здавалася для багатьох недосяжною мрією). Бюджетники свої 5$ зарплати не отримували по кілька місяців, поки вони геть не знецінювалися. https://bank.gov.ua/files/of_kurs_1993.xls Таким чином, статутний фонд ТОВ-ки від 15$ до 67$. Ну не Microsoft звичайно, але цілком пристойна на той час сума .
В ответ на: Winston в 1993-му курили мажори. Краще орієнтуватися на курс бакса (хоча тоді зарплата в 10$ здавалася для багатьох недосяжною мрією). Бюджетники свої 5$ зарплати не отримували по кілька місяців, поки вони геть не знецінювалися. https://bank.gov.ua/files/of_kurs_1993.xls Таким чином, статутний фонд ТОВ-ки від 15$ до 67$. Ну не Microsoft звичайно, але цілком пристойна на той час сума
Взагалі у купонах не пам"ятаю. Тоді після роботи бомбив по грачах, десь 20 баксів брутто у перерахунку виходило за ніч, бензин з рук по 5 баксів за 20-літрову канистру. Тарифи - Бориспіль 20 баксів, Троєщина 5. От часи були А ти говориш - пристойний статутний фонд, ага
spd 22.08.2019 14:33 пишет: .Я не пам"ятаю вже цін на цигарки. ТОВ у 1993 зареєстровано. Згідно з твоєю інформацією про ціни це буде статутний фонд у розмірі приблизно 20 блоків цигарок. Не дуже жирно.
я в 1993 году в августе работала на току. и зарплата какая-то там была ну очень высокая. за месяц не помню сумму сколько, но ооочень неплохо заработала. приехала забирать деньги в конце сентября и купила на них.... никогда не забуду - первая получка - две жвачки лав из и шоколадку натс это все что нужно знать о 1993 годе
spd 22.08.2019 15:10 пишет: Тоді після роботи бомбив по грачах, десь 20 баксів брутто у перерахунку виходило за ніч, бензин з рук по 5 баксів за 20-літрову канистру. Тарифи - Бориспіль 20 баксів, Троєщина 5. От часи були А ти говориш - пристойний статутний фонд, ага
я помню в 1999 возила людей с трои на борщагу за 10 грн стоянка стоила 2 грн/ночь
В ответ на: приехала забирать деньги в конце сентября и купила на них.... никогда не забуду - первая получка - две жвачки лав из и шоколадку натс это все что нужно знать о 1993 годе
у меня еще было такое, что заработанные ночью по вчерашнему курсу деньги на следующий день прилично обесценивались, так что с утра пораньше надо было за харчами идти на рынок