autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Насколько важен для вас дизайн автомобиля? (4/4)

Rucha | Достоевский *
Re: Насколько важен для вас дизайн автомобиля?
[Re: alex_b] 29 августа 2019 в 14:40
alex_b 28.08.2019 21:20 пишет:

В ответ на:

а новая пинается

Карочи, вы меня так заинтриговали, что я весь вечер ездил "на измене" . Ускорялся, сбрасывал газ, тормозил, на холодную, на горячую, спрашивал еще пассов, сына, который водит параллельно часто...ни-че-го, никаких пинков никто не ощущает.
Всем привет. Уж звыняйте

Попробуй еще вручную понижать передачи.
Ganni | подсевший на форум ***
[Re: silvian] 31 августа 2019 в 17:56
Інколи об"єктивні потреби переважають над суб"єктивним "подобається"
У мене так з Хаєм було - при красивому екстер"єрі (до сих пір вважаю цей кузов дуже привабливим) дуже довго вживався з відстійними нутрощями класично американських вподобань середини 2000-х
Логіка з Ліфом взагалі винятково з жабою пов"язана - об"єктивне прагнення платити копійки за км переважило фе від автомобіля загалом.

А от Гольф реально мене пре дизайном з усіх ракурсів і тому ні в чому собі не відмовляв при замовленні Як результат - після стількох пройдених тисяч кілометрів все ще кайфую від володіння цією машинкою
Senesin | СуперСтар **
[Re: Ganni] 31 августа 2019 в 18:19
Ganni 31.08.2019 17:56 пишет:

Інколи об"єктивні потреби переважають над суб"єктивним "подобається"
У мене так з Хаєм було - при красивому екстер"єрі (до сих пір вважаю цей кузов дуже привабливим) дуже довго вживався з відстійними нутрощями класично американських вподобань середини 2000-х
Логіка з Ліфом взагалі винятково з жабою пов"язана - об"єктивне прагнення платити копійки за км переважило фе від автомобіля загалом.

А от Гольф реально мене пре дизайном з усіх ракурсів і тому ні в чому собі не відмовляв при замовленні Як результат - після стількох пройдених тисяч кілометрів все ще кайфую від володіння цією машинкою

Для меня прошлый Хай - эталон семейного/универсального кросса - форма кузова, оптики, привод, 3.5 в6 пихло, размер багажника/салона...
Жаль новый - стремный
Змінено Senesin (20:03 31/08/2019)
[Re: Senesin] 31 августа 2019 в 18:32
Привід якраз гімно якщо що Звичайна муфта далеко не останніх версій перекидає момент в рази краще ніж "постійний повний" на моєму поколінні Спасає непогана геометрія
Senesin | СуперСтар **
[Re: Ganni] 31 августа 2019 в 20:03
Ganni 31.08.2019 18:32 пишет:

Привід якраз гімно якщо що Звичайна муфта далеко не останніх версій перекидає момент в рази краще ніж "постійний повний" на моєму поколінні Спасає непогана геометрія

Привод в смысле "есть полный, и это лучше чем когда его нет (для некоторых условий эксплуатации, само собой)"
ageres | новичок
[Re: HDC1] 2 сентября 2019 в 13:44
Kia Soul ( чемодан на колесах);

а чего чемодан на колесах? интересно
[Re: Senesin] 2 сентября 2019 в 13:59
Senesin 31.08.2019 20:03 пишет:

Ganni 31.08.2019 18:32 пишет:

Привод в смысле "есть полный, и это лучше чем когда его нет (для некоторых условий эксплуатации, само собой)"

А ну це факт, да. При чому навіть не уявляю ситуацій коли б краще його не було
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Насколько важен для вас дизайн автомобиля? (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

0 користувачів і 67 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 5121