hollywood 16.09.2019 12:37 пишет: розмірковую придбати зимові тапки на код'як в розмірі 235/60/18 ханкук гідна гума? чи пошукати щось більш пріміальне типу conti viking або мішку ксі2?
вот тут можно почитать(не реклама) взял 616(автоюа хвалила),посмотрим как она зимой
У меня такая на Sportage - за свои деньги норм, разве что шум чуть выше среднего. Конечно, если есть возможность, то лучше брать что-то получше - я бы взял Bridgestone Blizzak.
куму (живет за городом в Рожнах) очень понравилась модель: HANKOOK RW11 откатал уже пару сезонов на ней, если не ошибаюсь... из зимней линейки моделей HANKOOK - неплохо отзывались о модели HANKOOK RW08...
Откатали на 2 машинах в семье прошлую зиму, отличная резина. Для Киева и пригорода отлично, по снегу гребла на ура. Тихая, износостойкая на своей за зиму 20 тык катнул. Берите смело не пожалеете. Размеры 215 60 16 и 225 45 17 если что.
krabik 18.09.2019 13:21 пишет: куму (живет за городом в Рожнах) очень понравилась модель: HANKOOK RW11 откатал уже пару сезонов на ней, если не ошибаюсь... из зимней линейки моделей HANKOOK - неплохо отзывались о модели HANKOOK RW08...
за логікою треба брати найновішу RW11 на сайті виробника навіть пропонується мій розмір 235 60 18 та саме для SUV але щось я не знаходжу в прайсах саме цю модель в моєму розмірі в той час на rw10 багато пропозицій може варто почекати? підвезуть ще з Кореї?
krabik 18.09.2019 13:21 пишет: куму (живет за городом в Рожнах) очень понравилась модель: HANKOOK RW11 откатал уже пару сезонов на ней, если не ошибаюсь... из зимней линейки моделей HANKOOK - неплохо отзывались о модели HANKOOK RW08...
за логікою треба брати найновішу RW11 на сайті виробника навіть пропонується мій розмір 235 60 18 та саме для SUV але щось я не знаходжу в прайсах саме цю модель в моєму розмірі в той час на rw10 багато пропозицій може варто почекати? підвезуть ще з Кореї?
Модель RW11 старіша за RW10 десь мінімум на 5-6 років, RW10 була запущена тільки в минулому році. Навіщо такі рекомендації давати? Крім того це зовсім різні моделі.
Модель RW11 старіша за RW10 десь мінімум на 5-6 років, RW10 була запущена тільки в минулому році. Навіщо такі рекомендації давати? Крім того це зовсім різні моделі.
Ох, мене заплутали, а я навіть на сайт не подивився Наразі зрозумів чому rw11 не потрапляли список: Бо насправді, rw11 це шипована Це зовсім інша історія
Нарешті від'їздила гума 2,5 сезона, можна вже підбити деяки висновки.
1. На третьому сезоні гума все ж така сама чіпка на афальту/льоду/снігу. 2. В цьому сезоні поставив гуму на прикінці жовтня, проте на початку листопада були теплі дні, до +16С, при чому треба було їхати автобанами з Європі. Не то щоби діскомфорт, але кермо треба було тримати на швидкостях 150+, що на літній звісно не було. Одразу прийшла думка задути ще + 0.4 бара в кожне колесо. Але це єдиний мінус цієї гуми, та й взагалі скандинавок - на теплому асфальті вони пливуть.
3. Але з початком справжньої зими все стало на свої місця, вживючи цю гуму після/у снігопади, дивуєшся -чого це всі повільно їздять? Зчеплення з дорогою відмінне ж!
Ханкук зайшов вельми позитивно! Наступного сезону хочу спробувати новинку від Ханкука w330a. Зазвичай до бюджетних шин ставлюся негативно, але не до Ханкука. А плюс бюджеток те, що можна міняти частіше, бо коштують дешевше
Сегодня на Hyunday Getz попал на лесной склон на свежекупленных Hankook Winter i * cept RS2 W452. Там где ожидалась мерзлая земля оказался скорее лед да еще и с колеей. Когда машина упала в колею, думал все - приехали. Вот совсем не ожидал выехать просто так, а выехал.. Так что липкая она дайбоже. В целом за годы эксплуатации зимнего Hankook разного всегда был им доволен.
Мне на льду не очень. Может она вся так на льду. В снегу отлично, на горке с места стартонул без пробуксовки, правда только на полном приводе, на переднем не получилось, шлифует. Вообще эта резина мне напомнила Фулду Кристал Монтеро