autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Lacett | Шашечник *
Re: Вибір пилососа для будинку
[Re: harald67] 8 октября 2019 в 17:42
harald67 08.10.2019 15:14 пишет:

alex_b 08.10.2019 15:09 пишет:

harald67 08.10.2019 14:49 пишет:

alex_b 08.10.2019 14:32 пишет:

Пылесос неплохой, спору нет. Отмечу пару штрихов. Мешки, как я понял, раза в 3-4 дороже.
Турбощетка в комплекте не идет, а у Фили в комплекте.
Ну и ломить дополнительно за пару кусков пластика турбощетку 3400 грн как-то странновато по-моему.

Від турбощітки без електроприводу є реальна користь. Особливо за наявності у квартирі жінок із довгим волоссям?

Читаем по твоей ссылке из характеристик турбощетки Миле за 3420 грн

В ответ на:

...

Від турбощітки без електроприводу є реальна користь. Особливо за наявності у квартирі жінок із довгим волоссям?

Читаем по твоей ссылке из характеристик турбощетки Миле за 3420 грн
В ответ на:

Турбощётка Miele гарантирует надёжное удаление ниток, ворсинок и волос благодаря щёточному валику, приводимому в действие всасывающей системой пылесоса.

Как-то так...
Когда я покупал Филипс, то мне тоже продаваны говорили, что турбощетка должна быть с электроприводом, показывая пальцем на какую-то другую (давно это было) модель Миле с электротурбощеткой. Когда они мне для пущего эффекта показали милевский космический фильтр-мешок с перфорированной фольгой, слоем активированным угля и за космические деньги, я вежливо отказался. И не пожалел.
Скорее всего это относится к маломощным пыликам. Мой Филипс вертит эту турбощетку всасываемым воздухом шо-дурной. Поэтому и кошачью шерсть, и человеческие волосы она собирает очень хорошо.

У мене міле на 2200 вт - тягне як слід. Турбощітку не купував, бо не бачив їй застосування - немає у мене килимів взагалі. У товариша бачив філіпс із турбощіткою - намотує довге жіноче волосся і клинить її. Друг постійно із ножицями вирізав, доки не кинув використовувати цей прилад. Електричну бачив на Рейнбоу - працювала ефективніше за турбо, але істотно збільшувала вагу штанги.
Мішок для сміття у стандартних міле такий самий, як і оригінальний у філіпса тільки трохи форма відрізняється.
До речі у Міле за моїм посиланням потужність 1400 а потужність всмоктування 550.

никогда не клинило турбощетку. Но раз в пару мес ножницы применить можно
serg99 | старожил **
Re: Вибір пилососа для будинку
[Re: serg99] 17 октября 2019 в 18:09
тема якось була затихла, не бачив, що знову ожила.
оскільки вбудований пилосос мені уже не світить
то був куплений мішковий BOSCH BGB45330 з одноразовими пилозбірниками.
дякую всім за поради, мені було важливо, чи дивитися на всякі там циклони, аква і.т.д.
чи брати "сучасну" класику
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Вибір пилососа для будинку (4/4)

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

0 користувачів і 59 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4014