autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

На бульварі Лесі Українки нанесли захисний шар покриття

Ivrad | патриарх ***
2 октября 2019 в 13:20
На бульварі Лесі Українки дорожники завершили наносити захисний шар покриття. Двошарову емульсію встелили за європейською технологією «Multimac». Загальна площа – 37 тис. кв. м. Також оновили дорожню розмітку. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Так званим «захисним чохлом» ми накрили ділянку бульвару Лесі Українки від вулиці Генерала Алмазова до шляхопроводу над бульваром Дружби Народів. Під час робіт асфальт не знімали. Адже за цієї технологією емульсія наноситься зверху. Захист має 2 шари, кожен завтовшки 1,5 см», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Захисний шар поліпшує шорсткість та рівність покриття, збільшує коефіцієнт зчеплення, а також захищає дорожній одяг від впливу погодних умов. Наносять його відповідно ДСТУ-Н Б В.2.3-38:2016.

Покриття «Multimac» заповнює усі мікротріщини в асфальті. Також має спеціальну добавку, яка робить його більш стійким до продавлення колесами, додав Олександр Густєлєв.

У столиці є успішні приклади збереження дорожнього одягу завдяки використанню цієї технології. Так, значно продовжили міжремонтний час покриття мосту ім. Патона, проспекту Гагаріна, Столичного шосе.
Змінено Ivrad (13:28 02/10/2019)
Dns_kobra | Укроп *
Re: На бульварі Лесі Українки нанесли захисний шар покриття
[Re: Ivrad] 2 октября 2019 в 14:20
Шото Гугл про такое не знает Multimac
harald67 | подсевший на форум **
[Re: Ivrad] 2 октября 2019 в 14:23
Ivrad 02.10.2019 13:20 пишет:

На бульварі Лесі Українки дорожники завершили наносити захисний шар покриття. Двошарову емульсію встелили за європейською технологією «Multimac». Загальна площа – 37 тис. кв. м. Також оновили дорожню розмітку. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Так званим «захисним чохлом» ми накрили ділянку бульвару Лесі Українки від вулиці Генерала Алмазова до шляхопроводу над бульваром Дружби Народів. Під час робіт асфальт не знімали. Адже за цієї технологією емульсія наноситься зверху. Захист має 2 шари, кожен завтовшки 1,5 см», – повідомив генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Захисний шар поліпшує шорсткість та рівність покриття, збільшує коефіцієнт зчеплення, а також захищає дорожній одяг від впливу погодних умов. Наносять його відповідно ДСТУ-Н Б В.2.3-38:2016.

Покриття «Multimac» заповнює усі мікротріщини в асфальті. Також має спеціальну добавку, яка робить його більш стійким до продавлення колесами, додав Олександр Густєлєв.

У столиці є успішні приклади збереження дорожнього одягу завдяки використанню цієї технології. Так, значно продовжили міжремонтний час покриття мосту ім. Патона, проспекту Гагаріна, Столичного шосе.

Цій новині більше місяця. Розмітку оновили понад 2 тижні тому. От тільки комбінація цього новітнього покриття та старої технології нанесення розмітки призвела до того, що уночі цієї розмітки майже не видно. Зокрема на печерському мосту.
Daugava | V.I.P ***
[Re: Dns_kobra] 2 октября 2019 в 15:01
Dns_kobra 02.10.2019 14:20 пишет:

Шото Гугл про такое не знает Multimac

Все він знає
535d | старожил *
[Re: Ivrad] 5 октября 2019 в 12:07
Эта мастика хороша для трасс где ездят только легковые авто, но легко продавливается что фурой, что нагруженным троллейбусом. Стоит дурных денег, а эффект только косметический - впрочем, у Витали это отработанная схема. Лишь бы красиво и быстрый эффект.
Феодосійович | Все що робить Бог найкраще **
[Re: 535d] 6 октября 2019 в 10:09
При срср схожа була і трималась більше 10-ти років. Недолік був, коли мокра була, слизька. Я на мотоциклі тоді їздив, дуже небеспечно було заїжджати на неї.
oleg_mazda | Достоевский **
[Re: Феодосійович] 6 октября 2019 в 11:12
Сергей 06.10.2019 10:09 пишет:

При срср схожа була і трималась більше 10-ти років. Недолік був, коли мокра була, слизька. Я на мотоциклі тоді їздив, дуже небеспечно було заїжджати на неї.

Ти певен, що саме така була при совку?
Чи при совку все було найкраще?))
[Re: oleg_mazda] 6 октября 2019 в 21:10
oleg_mazda 06.10.2019 11:12 пишет:

Я бачив і їздив. При совку все лайно було на 99,99%, втрачени роки життя, втрачена молодість. Але розмітку я дуже пам'ятаю, бо кілька разів на мото мало не впав. Скоріш за все, вона була капіталістичного виробництва. Бо то шо совєти крали і виробляли на срср виходило лайном. Найкраще було вироблено на вивезених з Німеччини заводах, до 70-х років не верстатах 1938 року. Сам бачив на Арсеналі верстати для оптики 38-х років у 1984 році.
Chamonix | Достоевский **
[Re: Ivrad] 6 октября 2019 в 22:48
Что ты много ссср вспоминаешь.
Только за этот вечер в двух темах...
[Re: Chamonix] 6 октября 2019 в 23:42
Chamonix 06.10.2019 22:48 пишет:

Что ты много ссср вспоминаешь.
Только за этот вечер в двух темах...

Я там прожив найкращу частину свого життя. Скоріш втратив. А чому це тебе турбує? Ти цензор, чи я порушив правила АВТО.УА? Я написав тільки про розмітку, потім відповідав. Е проблєми? Чи знову, як ведется на УА?
oleg_mazda | Достоевский **
[Re: Феодосійович] 7 октября 2019 в 00:08
Сергей 06.10.2019 21:10 пишет:

Я бачив і їздив. При совку все лайно було на 99,99%, втрачени роки життя, втрачена молодість. Але розмітку я дуже пам'ятаю, бо кілька разів на мото мало не впав. Скоріш за все, вона була капіталістичного виробництва. Бо то шо совєти крали і виробляли на срср виходило лайном. Найкраще було вироблено на вивезених з Німеччини заводах, до 70-х років не верстатах 1938 року. Сам бачив на Арсеналі верстати для оптики 38-х років у 1984 році.

Добре, я поставлю своє запитання по-іншому: звідки впевненість, що те, що було у СРСР 40 років тому і те, що нанесли зараз, - це одна й та сама технологія?
[Re: oleg_mazda] 7 октября 2019 в 00:43
oleg_mazda 07.10.2019 00:08 пишет:

Добре, я поставлю своє запитання по-іншому: звідки впевненість, що те, що було у СРСР 40 років тому і те, що нанесли зараз, - це одна й та сама технологія?

Я точно не знаю, схожа принципово, то не фарба, а паста\шпатлівка, яка тримаеться не один рік. Але та була більш білою і цільною, а ця якась не суцільна. Вночі я її бачу нормально, краще ніж стерту фарбу. А скільки вона витримае побачимо.
lvv | Супер писатель! **
[Re: Феодосійович] 7 октября 2019 в 10:16

Проспись, при чем здесь разметка!
Совсем уже мозги пропил и не можешь осознать, о чем написано топикстартером?
Endorphinity | Супер писатель! **
[Re: lvv] 7 октября 2019 в 17:30
lvv 07.10.2019 10:16 пишет:

Проспись, при чем здесь разметка!
Совсем уже мозги пропил и не можешь осознать, о чем написано топикстартером?

А вот это грубо было.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

1 користувачів і 39 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 2747