Ganni 07.10.2019 10:26 пишет: Мені тільки не зрозуміло де в цих міллерівських двигунів епічна економічність? Бо хоч чимось же має перекриватись фейл з тупняком
Так они не для экономии, а для экологии
А де там краща екологія? На офіційному сайті бачу поряд з версією 1.5 ДСГ цифру CO2-Emission kombiniert, g/km 119-116. Не можу зараз знайти офіційні дані по своєму двигуну, але там було щось в районі цифри 117 (в неті інфа різниться, але мені запам"яталась саме ця цифра). Тобто де краща екологія?
Ganni 07.10.2019 10:26 пишет: Мені тільки не зрозуміло де в цих міллерівських двигунів епічна економічність? Бо хоч чимось же має перекриватись фейл з тупняком
А де там краща екологія? На офіційному сайті бачу поряд з версією 1.5 ДСГ цифру CO2-Emission kombiniert, g/km 119-116. Не можу зараз знайти офіційні дані по своєму двигуну, але там було щось в районі цифри 117 (в неті інфа різниться, але мені запам"яталась саме ця цифра). Тобто де краща екологія?
По факту в брошурі чомусь саме цей 1,5 на 130 сил з циклом міллера має клас еффективності "А", всі решта - "Б". Хоча той-же 1,0 tsi має менші викиди в атмосферу.
Оно как бы конечно да только вот есть нюанс по какому циклу у тебя меряли. А то там разница в среднем около 22% между NEDC и WLTP.
Andriy Hulyk 07.10.2019 11:52 пишет: тобто по факту 1.4 на 150 сил і 1.5 на 150 сил - по розходу палива +/- одинакові, але 1.4 можна прошити + по ньому є статистика експлуатації
Судячи з інформації вище новий теж можна прошити бо лиш слабша версія працює по циклу Міллера Тобто різниця між двигунами лиш в тому, що один обкатаний з достатньою статистикою експлуатації, а інший новий-новесенький
Andriy Hulyk 07.10.2019 11:52 пишет: тобто по факту 1.4 на 150 сил і 1.5 на 150 сил - по розходу палива +/- одинакові, але 1.4 можна прошити + по ньому є статистика експлуатації
Судячи з інформації вище новий теж можна прошити бо лиш слабша версія працює по циклу Міллера Тобто різниця між двигунами лиш в тому, що один обкатаний з достатньою статистикою експлуатації, а інший новий-новесенький
Так вроде там пока что проблема с мозгами, их никто ещё не распечатал. Блок на обоих одинаковый и такой же как на новых 2.0
Ganni 07.10.2019 00:45 пишет: п.с. З цими двигунами для досягнення максимальної економічності має бути підв"язана лише суха ДСГ, тут як не крути.
В точку. Я бы в целом сказал, что для TSI необходима DSG. Именно в этой связке они раскрываются. Та самая вертикальная интеграция в деле.
Ну офіцінійні цифри говорять, що це трохи не так:
По-перше, на офіційному vw.de цифри менші (хоча такими погрішностями можна нехтувати). По-друге, коробці дсг невпадло економити постійно в будь-яку пору доби, в той час як водій на ручці замахається таким темпом смикати кочергу вже хвилин за 15 Хоча не скажу що це нереально... А по-третє, заміри за містом на швидкості 90 це одне, а реальна траса зовсім інша - на швидкості 140 між дсг і ручкою на найвищих передачах різниця в 500 обертів
В точку. Я бы в целом сказал, что для TSI необходима DSG. Именно в этой связке они раскрываются. Та самая вертикальная интеграция в деле.
Ну офіцінійні цифри говорять, що це трохи не так:
По-перше, на офіційному vw.de цифри менші (хоча такими погрішностями можна нехтувати). По-друге, коробці дсг невпадло економити постійно в будь-яку пору доби, в той час як водій на ручці замахається таким темпом смикати кочергу вже хвилин за 15 Хоча не скажу що це нереально... А по-третє, заміри за містом на швидкості 90 це одне, а реальна траса зовсім інша - на швидкості 140 між дсг і ручкою на найвищих передачах різниця в 500 обертів
Стосовно неточностей - моя табличка стосується Леона, по Гольфу не знайшов. На рахунок "водій замахається" - ну це точно до "розкриття мотора" відношення не має. На рахунок траси - в порівнянні якраз приведений WLTP-розхід, який в тому числі включає їзду на 130 км/год (на противагу класичному, який якраз і всі критикують, через те, що він розрахований на сферичного водія у вакууму). Стосовно високих швидкостей і обертів - не впевнений, але підозрюю, що далеко не факт, що Гольф на 7-й передачі на швидкості 160 буде споживати менше ніж на 6-й. Але ще раз кажу - тут не впевнений, тільки припускаю.
vvvolf 07.10.2019 14:39 пишет: Ну офіцінійні цифри говорять, що це трохи не так:
Мне влом проверять цифры с таблички, но могу гарантировать, что для достижения цифр разгона с ручкой тебе надо обладать нехилым навыком переключения передач, для ДСГ достаточно втопить педаль в пол и получить результат. Мало того, сколько бы ты не повторял, цифры с ДСГ будут стабильными, в отличии от ручки. Второе, для достижения указанных цифр расхожа, готов включать 2 передачу на 5 км\ч или 6-ю на 50 руками? Сомневаюсь.
Paulskit 07.10.2019 16:23 пишет: Второе, для достижения указанных цифр расхожа, готов включать 2 передачу на 5 км\ч или 6-ю на 50 руками? Сомневаюсь.
Я на супербе с механикой где-то так и делал Т. е. переключаешься рано и ездишь внатяг. Но в тянучках, когда требуется постоянно переключаться между 1 и 2-й - да, нудно.